Annonce
Sport

Team Esbjerg-træner sigter mod CL-kvartfinale

John Randeris/Ritzau Scanpix
Jesper Jensen mener, at Team Esbjerg-spillerne var tæt på at ramme deres topniveau i sejren over Rostov-Don.

Lørdagens overbevisende 31-26-sejr over Rostov-Don i Champions League giver cheftræneren hos Team Esbjerg, Jesper Jensen, en styrket tro på, at hans mandskab kan spille sig videre til kvartfinalerne i Champions League til foråret.

Lørdagens sejr bringer vestjyderne meget tæt på avancement til turneringens næste gruppespil på den anden side af jul, og hvis Rostov-Don som ventet også går videre, tager Team Esbjerg mindst to point med over fra de indbyrdes møder.

- De to point, vi hentede i dag (lørdag, red.), giver os den fornødne tryghed til at vide, at vi går videre. Men vi er heller ikke med i turneringen kun for at gå videre til hovedrunden.

- Vi er også med i Champions League, fordi vi vil i kvartfinalen, der nok er noget af det det højeste, man kan nå i Danmark.

- De to point her er altafgørende. Nu skal vi se, om vi kan drille Rostov og Bucuresti på udebane og få flere point med over. Jeg synes i hvert fald, at vi har vist, at vi har noget at skyde med, siger Jesper Jensen.

Fraværet af Rostov-stjernen Anna Vyakhireva spillede ind på uventet tam modstand fra russerne i lørdagens kamp, mener Jesper Jensen, der også har store roser til sit eget mandskab.

- Jeg synes også, at vi må tilskrive os selv den her sejr. Vi dækkede rigtig godt op, Rikke Poulsen havde de rigtige redninger, og Estavana Polman fik puttet bolden ind, når de egentlig så ud til at have fået styr på deres forsvar.

- På nogle punkter ramte vi vores topniveau, men der er selvfølgelig altid ting, man gerne ville have gjort anderledes - nogle afslutninger og nogle ting defensivt.

- Men jeg synes, at vores første halvleg var ekstremt god. Det er kun, fordi de fik scoret tre-fire mål i deres kontrafase, at det ikke var en perfekt første halvleg, siger Jesper Jensen.

Ud over at være på vej videre fra det første af to gruppespil i Champions League, har Team Esbjerg også succes hjemme i HTH Ligaen, som klubben topper med otte sejre i otte kampe.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Erhverv

Plads til 1000 ansatte: Pensionsselskab investerer 381 millioner kroner i kæmpestort kontorbyggeri ved SDU

Odense

2000 indviede julefestival i Odense

Annonce