Annonce
Sport

Team Esbjerg-træner sigter mod CL-kvartfinale

John Randeris/Ritzau Scanpix
Jesper Jensen mener, at Team Esbjerg-spillerne var tæt på at ramme deres topniveau i sejren over Rostov-Don.

Lørdagens overbevisende 31-26-sejr over Rostov-Don i Champions League giver cheftræneren hos Team Esbjerg, Jesper Jensen, en styrket tro på, at hans mandskab kan spille sig videre til kvartfinalerne i Champions League til foråret.

Lørdagens sejr bringer vestjyderne meget tæt på avancement til turneringens næste gruppespil på den anden side af jul, og hvis Rostov-Don som ventet også går videre, tager Team Esbjerg mindst to point med over fra de indbyrdes møder.

- De to point, vi hentede i dag (lørdag, red.), giver os den fornødne tryghed til at vide, at vi går videre. Men vi er heller ikke med i turneringen kun for at gå videre til hovedrunden.

- Vi er også med i Champions League, fordi vi vil i kvartfinalen, der nok er noget af det det højeste, man kan nå i Danmark.

- De to point her er altafgørende. Nu skal vi se, om vi kan drille Rostov og Bucuresti på udebane og få flere point med over. Jeg synes i hvert fald, at vi har vist, at vi har noget at skyde med, siger Jesper Jensen.

Fraværet af Rostov-stjernen Anna Vyakhireva spillede ind på uventet tam modstand fra russerne i lørdagens kamp, mener Jesper Jensen, der også har store roser til sit eget mandskab.

- Jeg synes også, at vi må tilskrive os selv den her sejr. Vi dækkede rigtig godt op, Rikke Poulsen havde de rigtige redninger, og Estavana Polman fik puttet bolden ind, når de egentlig så ud til at have fået styr på deres forsvar.

- På nogle punkter ramte vi vores topniveau, men der er selvfølgelig altid ting, man gerne ville have gjort anderledes - nogle afslutninger og nogle ting defensivt.

- Men jeg synes, at vores første halvleg var ekstremt god. Det er kun, fordi de fik scoret tre-fire mål i deres kontrafase, at det ikke var en perfekt første halvleg, siger Jesper Jensen.

Ud over at være på vej videre fra det første af to gruppespil i Champions League, har Team Esbjerg også succes hjemme i HTH Ligaen, som klubben topper med otte sejre i otte kampe.

/ritzau/

Annonce
Erhverv For abonnenter

Afskedigede 200 og ansatte dem igen: Middelfart-firma har stor fremgang efter turbulent start på 2020

Danmark

Tirsdagens coronatal:Yderligere 810 personer er testet coronapositive

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Lina redder landmændenes 'affald': Har reddet mere end tusind raske høns fra aflivning

Kerteminde For abonnenter

Til april står der 20 klar: Kom med ind i de nye ferieboliger

Odense

74-årige Jette er forsvundet ved banegården i Odense: Hun er begyndende dement

Sport For abonnenter

Flere fynske hold er med i pokalhatten - Marienlyst overbeviste mod rival, og Næsby tvang FC Fredericia ud i straffesparkskonkurrence

Danmark

Tirsdagens coronatal:Yderligere 810 personer er testet coronapositive

Nyborg

På udebane som BZ'er: Tidligere voldspiller finder nye veje

Erhverv

Fynsk entreprenør mangedobler overskuddet: Er på vej med 266 rækkehuse i Odense

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Mandag fik Heidi lov til at holde sin søn for første gang siden maj: Og nu får brødrene lov til at besøge lille Marco

Middelfart For abonnenter

Nabo til plejehjem efterlyser plan for tomme boliger: - Det er, som om det er ved at gå til

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Kristian vil have lovlige gaderæs: - Det er en sport, der bør ligestilles med fodbold og håndbold

Assens

Pressede sosu-hjælpere inviterer kolleger til møde om arbejdsforhold: -Vi håber på, at vi bliver hørt helt oppe i toppen

Annonce