Annonce
Indland

TDC's netværk er igen i drift efter nedbrud på halvanden time

TDC står bag YouSee, TDC Erhverv, Telmore og Eesy. TDC Danmarks største mobilselskab med mere end 3,1 million abonnenter. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Kunder hos YouSee, TDC Erhverv, Telmore og Eesy kunne tirsdag opleve problemer med at modtage opkald.
Annonce

Der var tirsdag formiddag store problemer med at ringe og sende sms'er på TDC's mobilnetværk, men efter et nedbrud på 1,5 timer er problemerne ved at være løst.

- Her til formiddag oplevede kunder på TDC NET’s mobilnetværk fra omkring 10.15 til 11.45 problemer med at foretage opkald og sende samt modtage sms’er.

- Ved 12-tiden var mobilnetværket stort set tilbage i normal drift, dog kan enkelte mobilkunder fortsat opleve driftsforstyrrelser, oplyser selskabet.

TDC står bag YouSee, TDC Erhverv, Telmore og Eesy. TDC er Danmarks største mobilselskab med mere end 3,1 million abonnenter.

Nedbruddet betød blandt andet, at der var problemer med at ringe til Styrelsen for Patientsikkerhed, der står for patientopsporing for personer smittet med coronavirus.

- TDC har i øjeblikket en teknisk fejl, der påvirker vores telefonlinjer. Det betyder, at det ikke er alle, som kan ringe os op. TDC arbejder på at rette fejlen, skrev styrelsen på Twitter.

Samme melding kom fra Skattestyrelsen.

- Lige nu er der desværre et nedbrud på vores telefonudbyders netværk. Det betyder, at vi ikke kan modtage opkald fra jer, skrev Skattestyrelsen på Twitter.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live: Pfizer kan ikke levere - Danmark får 100.000 færre doser i første kvartal

Middelfart For abonnenter

Brenderups borgere tog sagen i egen hånd og lavede deres egen solcellepark: Her er fire ting, der fik projektet til at lykkes

Odense

Afdelingschef erkender fejl i motorbane-sag: - Vi har ikke været skarpe nok

Annonce