Annonce
Fyn

TDC-nedbrud: Nu kan du ringe 1-1-2 igen

Er du på TDCs netværk med 2G og 3G kan du igen torsdag opleve ikke at kunne komme igennem på alarmcentralens nummer 1-1-2. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
TDC-kunder har for anden dag i træk vanskeligt ved at ringe til alarmcentralen 1-1-2, men over middag er problemerne løst.

Er du TDC-kunde på Fyn og skal have fat i alarmcentralen 1-1-2 kan du have haft svært ved at komme igennem, men det skulle over middag torsdag være løst igen.

- Driftsforstyrrelserne på vores mobilnetværk på Fyn og i Nordsjælland er afhjulpet. 2G- og 3G-netværket i disse områder er nu tilbage i fuld drift, og man kan ringe 112 igen, skriver TDC på sin hjemmeside.

Driftsforstyrrelserne torsdag kommer dagen efter, at der også onsdag var problemer på Fyn med at komme igennem til alarmcentralen, hvis du er TDC-kunde.

Men selv om problemer nu burde være løst på Fyn er der stadig problemer på det øvrige Sjælland, Øerne og Bornholm.

- Kunder, der benytter 2G- og 3G-mobiltelefoni, kan være berørt. Kunder, der benytter fastnet- og 4G-mobiltelefoni, er ikke berørt. Det betyder desværre også, at man stadig ikke kan ringe 112 fra en mobil på TDC’s netværk i disse områder. Dette kan afhjælpes ved at slukke telefonen, pille SIM-kortet ud og genstarte telefonen, hvorefter det vil være muligt at ringe 112. Alternativt kan man ringe fra en fastnet-telefon, lyder rådet.

Også Fyns Politi har tweetet ud torsdag over middag om problemerne for TDC-kunderne.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Kendt Odense-advokat i dobbeltrolle: Gav sig selv millionhonorar fra velgørenhedsfond

Annonce