Annonce
Sport

Taxachauffør i Bendtner-sag mistænkes for forsøg på vold

Taxachaufføren, der for nylig var involveret i en voldsepisode med Nicklas Bendtner, bliver selv sigtet for forsøg på vold. Det oplyser chaufførens forsvarer, advokat Mette Grith Stage, til Ritzau.

Taxachauffør er ikke formelt sigtet, men det sker snarest, oplyser hans forsvarer, advokat Mette Grith Stage.

Taxachaufføren, der for nylig var involveret i en voldsepisode med Nicklas Bendtner, bliver selv sigtet for forsøg på vold.

Det oplyser chaufførens forsvarer, advokat Mette Grith Stage, til Ritzau.

- Hvordan min klient forholder sig sigtelsen, har jeg ingen kommentarer til, førend jeg har haft mulighed for at gennemgå sagen og afholde møde med min klient, skriver hun i en mail.

Mette Grith Stage fortæller, at hendes klient ikke formelt er blevet sigtet, men at hun har fået at vide, at det kommer til at ske.

Taxichaufføren brækkede kæben i forbindelse med en køretur med Nicklas Bendtner for to uger siden.

Det kom efterfølgende frem, at politiet havde sigtet fodboldstjernen efter den milde voldsparagraf.

Der har været forskellige udlægninger fra taxiselskabet og Bendtner-lejren.

Mette Grith Stage fortæller, at hendes klient er forundret over forløbet.

- Jeg kan dog oplyse, at min klient er noget overrasket over den drejning, sagen har taget, skriver hun.

Hun ønsker dog ikke at fortælle, hvorfor han er overrasket. Advokaten ønsker heller ikke at sige, hvad sigtelsen nærmere drejer sig om.

- Det er ud fra, hvad han har fortalt mig. Men det bliver lige nu mellem mig og min klient.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

En livsingrediens, du ikke må f**** med

Det var blevet mørkt, da de to ladvogne endelig kørte afsted - fyldt med alskens indbo. Stumtjeneren, skænken, lænestolen og alt det andet habbengut, der vidnede om, at et liv engang var blevet levet med tingene. Huset, som tingene kom fra, var lige så mørk som aftenen. Jeg har set husets to gamle beboere mange gange. Sludret med dem om campingvognen, ferien sydpå og julefrokosten i pensionistklubben. Om længslen efter besøgene, der pludselig stoppede – og sorgen over det. ”Hvorfor?”, hang altid tungt i luften. En dag var kvinden væk. Demensen havde taget hende, sagde nogle. Længe efter konen forsvandt, så jeg manden gå alene frem og tilbage på vejen. Han så fortabt og trist ud. Ensom. I stedet for at tage kontakt til den gamle mand, begyndte jeg at ”gemme” mig, når jeg så ham. Bag min telefon, mit pandehår eller mælken, der i raketfart skulle på køl. For jeg har jo virkelig travlt, ikk’? Åbenbart alt for meget om ørerne til at give den gamle mand fem minutter af min tid (for hvad nu, hvis han, ligesom Fakta, gerne ville have, at jeg blev lidt længere?). Dét var der altså ikke tid tid. Nu er manden også væk. Det har han været et godt stykke tid. Jeg har taget mig selv i at hold øje med, om han kom forbi min vindue. Det gjorde han ikke. Mon han er død lige som livet i huset? Er han kommet på plejehjem? Er der overhovedet andre end mig, der har bemærket, at han er væk? Jeg ville ønske, at jeg kunne spole tiden tilbage. At jeg havde taget hovedet ud af r**** og talt med min næsten nabo, som jeg gjorde for år tilbage. For hvad er egentlig mere vigtigt end, at vi ser hinanden og tager os tid til hinanden? Relationer er det vigtigste i verden. Det er dem, der er med til at holde ensomheden fra døren. Relationer får os til at føle os i live. Studier viser faktisk, at det skærer år af vores levetid, hvis vi ikke er en del af relationer. Det tomme hus og møblerne på vognenes lad fik mig for alvor til at vende blikket mod en af mine relationer, hvor mørket er ved at falde på. Det fik mit til at tænke på, hvordan tid er en livsingrediens, vi ikke må f**** med. En dag har vi ikke mere tid at give af. Vi skal sænke farten og lade være med at spilde tiden på at brokke os over vejret eller lørdagens genudsendelser på tv. Tidsspilde er det også at bære nag, være vrede over fortiden, at kæmpe for at få ret eller for at ændre andre. Vi skal give hinanden vores (nu)tid. Være sammen med de mennesker, vi holder af. Tale med hinanden – naboen, forældre, kassedamen, ens børn, taxichaufføren, venner. Give hinanden kys, kram og komplimenter. Hver dag. Dét er en god måde at bruge tiden på.

Annonce