Annonce
Sport

Tarup-Paarup var lige ved at drille topholdet fra 1. division

Kampen var helt lige og kunne være tippet til begge sider. Det var svært at se, at de to mandskaber til hverdag holder til i hver sin række. Foto: Birgitte Carol Heiberg

Efter en hel lige kamp kunne Thisted rejse hjem efter en sejr på 1-0 over Tarup-Paarup, der nu er ude af pokalturneringen.

Fodbold: Det var en hel lige kamp onsdag, da nyoprykkede Tarup-Paarup fra 2. division mødte topholdet fra 1. division Thisted i 2. runde af pokalturneringen. Det eneste der adskilte klubberne var effektiviteten, som gjorde, at Thisted kunne rejse hjem med en 1-0 sejr.

Udeholdet, der befinder sig på en delt førsteplads i 1. division, havde en del reserver med i startopstillingen. Normale startere som Mathias Rosenørn, Mathias Pedersen, Glenn Rask, Sakari Tukiainen, Jeppe Mehl og Christian Kusk var udeladt. Og uden dem var niveauforskellen udvisket mellem holdene.

Efter at være presset tilbage i begyndelsen af kampen fik fynboerne kæmpet sig ind i opgøret. Ingen af holdene formåede at spille sig frem til en regulær chance i første halvleg, der foreløb med meget få højintense løb. Det eneste højdepunkt var da fynboernes højrefløj Ali El-Haj forsøgte sig fra 30 meter med et drilsk skud, som ramte overlæggeren.

Annonce

Tarup-Paarup-Thisted 0-0 (0-1)

Pokalturneringen, 2. runde.

Mål: 0-1 Kasper Yde Hedegaard (61) scorer fra det lillefelt.

Advarsler: Ingen.

Holdopstilling Tarup-Paarup: Peter Petersen-Daniel Høi, Benjamin Hansen (Jakob Jensen, 55), Kasper Skræp, Mikkel Foged-Mads Bertelsen (Anders Østergaard, 45), Mads Holm, Rasmus Nørgaard, Ali El-Haj-Anders Fønss (Elias Lamnaouar, 57), Jonas Bendtzen.

Bedste spiller: Tarup-Paarup: Ali El-HajDommer: Benjamin Helm Svedborg.

Tilskuere: 166.

TPI's næste kamp: Fredag den 14. september klokken 19 Kolding-TPI.

Da træningen på banen ved siden af var slut, fik Tarup-Paarup ekstra opbakning fra de unge mennesker. Foto: Birgitte Carol Heiberg

Saksespark vækkede publikum

Tarup-Paarup skal allerede spille igen fredag, hvor klubben møder Kolding. Fynboerne har derfor kort tid til at restituere. Udeholdet har gang i en kanonsæson, og man fristedes næsten til at tro, at de to klubber havde givet hinanden hånd på at begynde anden halvleg i et endnu lavere tempo.

Et kvarter inde i 2. halvleg opstod kampens første mulighed. Gæsternes Kasper Yde Hedegaard modtog bolden tæt under mål og kunne uden besvær sende bolden i netmaskerne bag en prisgivet Victor Larsen.

Målet åbnede kampen op. To minutter senere var udeholdet igen på spil - afslutningen blev afværget af stolpen.

Jonas Bendtzen havde en gylden mulighed for at udligne kampen i det 75. minut. I det lille felt modtog han bolden, men på en eller anden måde lykkedes det ham at skovle bolden over mål.

I det 89. minut var Jonas Bendtzen igen på spil. Et indlæg dumper ned bag ham, hvilket får ham til at forsøge sig med et saksespark, som udeholdets målmand ikke kunne holde i første ombæring, men som han fik under kontrol efterfølgende.

En kamp som alle andre

Tarup-Paarups cheftræner Jan Knudsen kunne generelt lide, hvad han så fra sine spillere.

- Vi spiller fint med, producerer flere angreb end dem og har de største chancer. Thisted er bedre end os på førsteberøringen og har mere ro i deres spil. Forskellen er at Thisted scorer på deres chance. Hvis vi havde været lige så effektive som dem, så havde vi vundet i dag, siger han og fortsætter:

- Når vi begår opspilsfejl, så er modstanderne dygtige til at score. Vi venter for meget, og er ikke bevægelige nok.

Selvom aktører i sportsverdenen ofte siger, at de tager en kamp ad gangen, så påvirkede fredagens kamp mod Kolding onsdagens pokalkamp.

- Vi har doseret spillerne efter, hvem vi forventer skal begynde kampen fredag mod Kolding. Vi har nogle stykker, der spillede 90 minutter, som også skal begynde inde fredag, fordi vi har vurderet, de kunne holde til det, siger Jan Knudsen og fortsætter:

- Vi ville gerne være gået videre, men i sidste ende er turneringen det vigtigste for os.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

2822 husstande uden strøm

Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1945: Odense Sporveje vil nedlægge stoppesteder

1995 4,7 millioner kroner. Så mange penge lagde 11.852 glemsomme fynske bilister i statskassen for ulovlig parkering i 1993. Hovedparten af afgifterne, der som bekendt er på 400 kroner pr. gang, blev lagt af 8816 i Fyns største politikreds, Odense. De 3036 øvrige afgifter er blevet opkrævet jævnt fordelt over resten af Fyn. Selv om afgiften for ulovlig parkering blev fordoblet fra 200 til 400 kroner 1. april 1991, kan de seks fynske p-kontrollører fortsat uddele lige så mange afgifter – ca. 12.000 – om året, konstaterer politikommissær Poul Dahl. 398 bilister klagede over afgiften, men kun 172 fik medhold og pengene eftergivet – oftest i forbindelse med læge- eller sygehusbesøg, der uventet trak ud. 1970 Statsbanerne udbyder i dag en ny Storebæltsfærge til 50 millioner kroner i licitation, og på forhånd ventes de fire værfter i Helsingør, Nakskov, Ålborg og Odense at være interesseret i ordren. Efter planen skal den nye tredækker leveres til sommeren 1972 eller muligvis først til foråret 1973. Samtidig viser en prognose, at færgekapaciteten skal fordobles inden udgangen af 1970-erne, hvis der ikke ret hurtigt tages beslutning om en bro mellem Fyn og Jylland. Færgen kommer i store træk til at ligne ”Arveprins Knud” og får en kapacitet på 450 personbiler og 1500 passagerer. En ny jernbanefærge, der kan overføre gennemgående eksprestog mellem Nyborg og Korsør, ventes bestilt til levering i 1973. 1945 Fra Odense Sporvejes begyndelse har der eksisteret en del faste stoppesteder på særligt trafikerede steder, men sporvejsselskabet overvejer at likvidere dem. Det gælder ved hjørnet af Klaregade og Mageløs samt ved hjørnet af Mageløs og Kongensgade, hvor der nu opsættes almindelige stoppestedsskilte i stedet. Ifølge driftsbestyrer Schaumann sker nedlæggelsen af de faste stoppesteder ud fra hensynet til at gennemføre en hurtigere drift under de nuværende, besværlige trafikforhold, hvor der er stort pres på sporvognene. De faste stoppesteder virker kun forsinkende, og hvis der ingen passagerer er at optage og afsætte, vil sporvognene altså fremtidig kunne køre videre uden standsning.

Sport

Fynboer fejrede sporten: Se de 10 bedste billeder fra Årets Sportsnavn

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];