Annonce
Albaniserien

Tarup-Paarup IF deler point med SSV Højfyn i målrig kamp

Fodbold Seriefodbold. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg
Tarup-Paarup IF høstede et point i hjemmekampen mod SSV Højfyn.
Annonce

Fynsserien, mænd, Tarup-Paarup IF-SSV Højfyn 3-3.

En kamp uden vinder blev facit i lørdagens kamp mellem Tarup-Paarup IF og SSV Højfyn på førstnævntes hjemmebane. Kampen endte 3-3. Det uafgjorte resultat var det tredje i sæsonen for Tarup-Paarup IF i Fynsserien, mænd.

Efter hjemmekampen ligger Tarup-Paarup IF nummer ni med 12 point og en samlet målscore på 13-17 efter 11 spillede kampe ud af 26. SSV Højfyn ligger nummer 12 med ni point og en samlet målscore på 19-29.

Målscorer: Mikkel Nørgaard (4.), Emil Gydesen (79.) og Søren Andersen (84.)

Vi kommer ud med et godt udtryk i starten af kampen. Vi er meget kontrollerende og lægger et højt pres på Højfyn. Vi kommer foran 1-0, men efter det justerer Højfyn deres måde og spille på og rammer os der hvor vi er sårbare. De kommer rigtig godt tilbage i kampen og vender det til en 1-3 føring. Vi begynder at spille mere direkte fodbold med højt tempo som giver os nogle fine muligheder. Vi kommer tilbage i kampen og udligner til 3-3. Derefter har vi egentlig muligheder til at afgøre kampen. Vi havde egentlig forventet mere af os selv og en sejr. Men vi er glade for det point vi hiver med hjem efter, er rigtig flot comeback lød det fra TPI’s træner Adam Rosendahl.

Tarup-Paarup IFs næste kamp spilles søndag den 25. oktober kl. 11:00 på udebane mod Aarup BK, der ligger nummer 13 i rækken med fire point.

SSV Højfyn skal på banen lørdag den 24. oktober kl. 15:00. Det sker på hjemmebane mod Bogense G & IF, der ligger nummer syv i rækken med 14 point. Denne artikel er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af data fra Fyens Stiftstidendes sportsredaktion og DBU.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv For abonnenter

Trods nedgang i industrien hæver fynske Alumeco bundlinjen: Omstrukturering har givet pote

Kerteminde For abonnenter

60 dage for et facebook opslag: - Det er samfundet, der har censureret en folkevalgt politiker, mener forsvarsadvokat

Alarm 112

Peter Madsen skal for en dommer onsdag formiddag efter flugt

Kerteminde For abonnenter

Tvunget til at forlade byrådet efter anmeldelse fra lokal avis: - Det er godt nok det mest usmagelig, jeg har været udsat for

Annonce