Annonce
Albaniserien

Tarup-Paarup IF besejrer topholdet Dalum IF med 2-1

Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg
Tarup-Paarup IF hentede tre point i udekampen mod Dalum IF.

Fynsserien, mænd, Tarup-Paarup IF-Dalum IF 2-1 (1-1).

Pointmæssigt var der noget at glæde sig over i omklædningsrummet for Tarup-Paarup IF efter søndagens opgør mod Dalum IF. Udekampen endte med en 2-1-sejr og tre point til Tarup-Paarup IF. Sejren var den anden i træk og den tredje i sæsonen for Tarup-Paarup IF i Fynsserien, mænd.

Tarup-Paarup IFs mål blev scoret af Emil Gydesen (36) og Ronnie Jensen (81).

Efter udekampen ligger Tarup-Paarup IF nummer seks med ti point og en samlet målscore på 13-14 efter syv spillede kampe ud af 28. Dalum IF ligger nummer et med 14 point og en samlet målscore på 17-10.

Tarup-Paarup IFs () og Dalum IFs Andreas Stendahl (90) fik begge gule kort.

Tarup-Paarup IFs træner har følgende kommentar: - Dalum er et godt spillende fodboldhold, og de var meget i boldbesiddelse i løbet af kampen. Men vi var godt organiseret, hvorved vi stod godt på banen. Samtidig var vi mere skarpe i de afgørende situationer. Med lidt mere held kunne vi have lavet en til, dog synes jeg at 1-2 er et fair resultat. Fodbold handler i sidste ende om at lave mål, og som deres træner selv sagde, så er det ikke altid, at det udelukkende er positivt at have bolden meget, udtalte Tarup-Paarup træner Jesper Andersen.

Tarup-Paarup IFs næste kamp spilles lørdag den 21. september kl. 15:00 på hjemmebane mod Bogense G & IF, der ligger nummer otte i rækken med ni point. Dalum IF skal på banen søndag den 22. september kl. 11:00. Det sker på udebane mod Fjordager, der ligger nummer ti i rækken med ni point.

Denne artikel er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af data fra Fyens Stiftstidendes sportsredaktion og DBU.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fodbold

Odense Q på pokaltogt efter lussing

Leder For abonnenter

Utroværdig optræden af to Venstre-folk

Hvis man vil være en troværdig politiker, skal man gøre mere end at udstede nogle hastige løfter for at tækkes pressen og vælgerne. Man skal også sikre sig, at de løfter, man udsteder, bliver omsat til faktisk, praktisk virkelighed. Derfor er der grundlag for at se endog ganske kritisk på to Venstre-politikere, Bo Libergren og Herdis Hanghøi, og deres optræden i en konkret sag fra Faaborg-Midtfyn Kommune. Sagen, som er blevet beskrevet i avisen flere gange, senest i mandagsavisen, handler om en ung kvinde, der lider af muskelsvind. Kvinden havde allerede for et halvt år siden et hjælpemiddel, et såkaldt vippeleje, der var så nedslidt, at det kun var delvist funktionsdygtigt, hvilket i længden kan blive invaliderende for kvinden. Imidlertid var kommunen og regionen endt i en strid om, hvem der skulle betale de cirka 30.000 kroner, som et nyt vippeleje koster - selvom loven fastslår, at kvinden burde have haft sit hjælpemiddel uden yderligere diskussion. Det var en pinlig sag for både Faaborg-Midtfyn Kommune og for Region Syddanmark, og derfor lovede både Bo Libergren og Herdis Hanghøi, at de ville sørge for, at den 21-årige Mai-Britt Knudsen fik et nyt vippeleje, så hun også fremover kan træne sine muskler og dermed stå på sine egne ben. Det er imidlertid ikke sket. Og derfor fremstår begge Venstre-folks løfter som utroværdige. Det var godt, at de to Venstre-folk i sin tid var så hurtige til at kræve handling, for det viser, at de to engagerer sig oprigtigt i borgernes problemer. Det er til gengæld virkelig skidt, at Mai-Britt Knudsen ikke har fået sit hjælpemiddel nu, hvor der er gået et halvt år. I Danmark har vi gennemgående dygtige og sanddru politikere, som er langt mere ordholdende, end man kan få indtryk af, når man følger den offentlige debat, ikke mindst debatten på de sociale medier. Derfor vil det være klogt, at Libergren og Hanghøi får løst sagen. Altså: Løst den rigtigt. Og ikke blot løst den ved at afgive endnu et løfte. Alt andet vil være utroværdigt.

Annonce