Annonce
Albaniserien

Tarup-Paarup IF besejrer Morud IF med 4-1

Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg
Tarup-Paarup IF hentede tre point i onsdagens kamp mod Morud IF.

Fynsserien, mænd, Tarup-Paarup IF-Morud IF 4-1 (2-1)

Der var pointmæssigt noget at glæde sig over i omklædningsrummet for Tarup-Paarup IF efter hjemmekampen mod Morud IF. Onsdagens kamp endte med en 4-1-sejr og tre point til Tarup-Paarup IF.

Sejren var den anden i sæsonen for Tarup-Paarup IF i Fynsserien, mænd.

Tarup-Paarup IFs mål blev scoret af Tobias Espersen (1), Mads Holm (61) og Mads Møllegaard (90).

Efter hjemmekampen ligger Tarup-Paarup IF nummer otte med syv point og en samlet målscore på 11-13 efter seks spillede kampe ud af 28. Morud IF ligger nummer 12 med seks point og en samlet målscore på 7-13.

Tarup-Paarup IFs træner har følgende kommentar:

- Det var en fortjent sejr, efter en god indsats. Vi er inde i en god periode, og er ved at vænne os til at spille i Fynsserien. Efter vi kom på 2-0 faldt vi lidt i niveau, og Morud fik reduceret. I 2.halvleg kom vi i front, og vi kunne godt have scoret mere, end det mål Mads Møllegaard scorede kort før tid, sagde Tarup-Paarup-træner Jesper Andersen.

Tarup-Paarup IFs næste kamp spilles søndag den 15. september kl. 11:00 på udebane mod topholdet Dalum IF, der ligger nummer et i rækken med 14 point.

Morud IF skal på banen lørdag den 14. september kl. 15:00. Det sker på hjemmebane mod Fjordager, der ligger nummer seks i rækken med ni point.

Denne artikel er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af data fra Fyens Stiftstidendes sportsredaktion og DBU.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Lange dyretransporter til udlandet: Det er en svinsk behandling

Grise, køer, får og andre slagtedyr skal behandles ordentligt, mens de er i live - også selv om de på vej til slagteriet. Derfor er det på sin plads, at to fynske vognmandsfirmaer er blevet hevet i retten sammen med en række andre speditører og svinehandlere, fordi de ifølge anklageskriftet ikke har behandlet dyrene efter reglerne. Vognmændene har, som man kunne læse i avisen i sidste uge, overtrådt loven utallige gange. I alt rummer anklageskriftet mere end 1000 punkter, herunder mange hundrede overtrædelser af reglerne om, hvor lang tid dyr må transporteres på ladet af en lastvogn. I andre tilfælde er dyrene blevet stuvet alt for tæt sammen på lastvognene og har dermed ikke fået den mængde plads, som de skal ifølge loven. I atter andre tilfælde har vognmændene ikke afleveret de lovpligtige logbøger over transporterne, hvilket gør, at myndighederne ikke kan få indblik i, om de pågældende chauffører overhovedet har overholdt loven. Det er skamfuldt for vognmandsbranchen, at der er så mange brådne kar blandt medlemmerne. Og det er dobbelt skamfuldt, at disse medlemmer står bag så umådeligt mange overtrædelser af lovgivningen, som tilfældet er. Det er helt afgørende, at kontrollen med vognmændene bliver strammet. Det er et faktum, at antallet af dyretransporter har været kraftigt voksende i de seneste år; alene sidste år blev tæt på 15 millioner svin stuvet sammen på lastvogne og kørt ud af landet - så langt væk som til Italien og Bulgarien. Derfor er det nødvendigt at få langt bedre styr på transporterne, så myndighederne kan sikre sig, at dyrene ikke lider unødigt, mens de står på ladet af en lastvogn på vej gennem Europa. Det er, undskyld udtrykket, svinsk at udsætte dyr for den behandling, som en snes fynske og danske vognmænd har udsat dem for. Derfor er det godt, at vognmændene kommer for retten, så der kan blive statueret et eksempel. For dyrenes skyld. Og for vores egen morals skyld.

Danmark For abonnenter

Myndighederne vil stoppe ham: - Jeg er den bedste omskæringslæge i Skandinavien

Annonce