Annonce
Faaborg-Midtfyn

Talentfulde elever: Studerende tyvstarter på Summer Camp

Faaborg Gymnasium er vært for summer camp for 156 talentfulde unge.
Unge talenter får mulighed for at fordybe sig i videnskabelige emner på årets sommerskole på Faaborg Gymnasium.
Annonce

Faaborg: Mens de fleste stadig nyder de sidste dage af sommerferien, har en flok unge studerende taget forskud på skoleåret. I alt 156 unge deltager nemlig på årets Summer Camp i videnskabens tegn.

Det er syvende år, at Akademiet For Talentfulde Unge slår dørene op til Summer Camp, der løber fra 29. juli til 2. august på Faaborg Gymnasium.

Summer Campen byder på mange forskellige workshops om alt fra nanoscience i naturen, global opvarmning og Atomorbitaler til brugen af droner i naturovervågning, politikerne på Facebook til robotteknologi, 30 års jubilæum for Berlinmurens fald og designtænkning af udendørs rehabiliteringshave til børnene på Børneriget.

Annonce

Rollespil om FN

Det er studerende og ansatte fra Aarhus Universitet og Syddansk Universitet, som står for de mange forskellige foredrag og workshops. Programmet byder også på et politisk rollespil "Model United Nation", hvor deltagerne får muligheden for at sætte sig i diplomaternes stole i FN's Sikkerhedsråd, når der skal findes en løsning på, hvordan Syrien skal se ud i fremtiden efter år med blodig borgerkrig.

Er en militær aktion virkelig løsningen på konflikten i Syrien? Hvem skal lede landet fremover? Hvem skal bestemme hvordan overgangen til en ny leder, hvis sådan en skal findes, skal forløbe? Hvilken rolle skal det internationale samfund spille i den kommende proces? Det er de fire spørgsmål, som FN's Sikkerhedsråd skal besvare på dette års Summer Camp Model UN.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn

Brandmænd frygter for deres liv på motorvejen: - Vi er mere trygge ved at kravle ind i et brændende hus end at stå på motorvejen

Annonce