Annonce
Odense

Take away i den høje ende: Fastfood-klynge på vej i Dalum

Tre fastfood-restauranter og 13 nye lejligheder er på vej på Dalumvej lige over for Dalumcentret. Foto: Vibeke Volder

Sushi, barbecue og pizza bliver samlet på et sted, når Dalum får snart udvidet sit udvalg af fastfood betragteligt. Projektet har været fire år undervejs.

Annonce

På Dalumvej modsat Dalumcentret i Odense SV er et nyt byggeri med tre fritstående bygninger i hver et par etager ved at tage form.

I løbet af august vil tre restauranter begynde at sætte præg på hver sit lejemål i bygningernes stueetager, og fra starten af september vil Dalum-borgernes udvalg af fastfood vokse betydeligt, når henholdsvis en sushi bar, en barbecue-restaurant og et pizzeria slår dørene op.

- Det er take away i den høje ende, vi satser på, siger Jimmy Andersen, medindehaver af Odense Bolig. Firmaet ejer de tre ejendomme, der også rummer 13 nye lejligheder på mellem 70 og 112 kvadratmeter. De står efter planen klar til indflytning 1. oktober, og otte er allerede udlejet.

- Det viser noget om, at Dalum er et interessant sted at bo, når du kan udleje det meste allerede inden, det står færdigbygget, mener han.

Jimmy Andersen, der selv er fra Sanderum, har investeret 34 millioner kroner i projektet, og det gør han, fordi han tror på en lys fremtid for Dalum. Han ser både et spirende handelsliv og en købestærk bydel, der er på vej til vokse.

- Dalum står i forvejen stærkt, og i fremtiden bliver det endnu bedre med de mange nye boliger ved Dalum Papir. Det har også været et vigtigt argument for os, siger han.

Jimmy Andersen er medejer af Odense Bolig, der har spyttet 34 mio. kroner i projektet. Foto: Vibeke Volder
Malerne er gået i gang, og selv om det hele stadig ligner en byggeplads, så får restauranterne overdraget nøgler 1. august. Efter planen åbner de i starten af september, mens der er indflytning i de 13 lejligheden 1. oktober. Foto: Vibeke Volder
Annonce

Fire år undervejs

Projektet er udviklet af Steffen Sielemann fra Sielemann Ejendomme, som allerede for fire år siden udså sig placeringen på Dalumvej som den helt rigtige at satse på.

- Han har arbejdet målrettet med det og købte i løbet af fire år de tre grunde, der lå her før. Efterfølgende er jeg så kommet ind i billedet og har overtaget projektet fra ham og været med til at færdigudvikle det, forklarer Jimmy Andersen.

Ideen med tre fastfood-restauranter med forskellige profiler på et sted har han forfulgt bevidst.

- Der skal være noget til mor, noget til far og noget til børnene, siger Jimmy Andersen og tilføjer, at han derfor har arbejdet hårdt på at finde en burgerbar i den højere ende til det sidste lejemål. Det er endt med et i Odense nyt navn - Memphis Roadhouse fra Aarhus.

- Det var det sidste lejemål, der faldt på plads. Men det var meget vigtigt for mig, at det blev lige netop noget i den stil, siger han.

Annonce

Affaldssug og udeservering

De øvrige restauranter bliver BarSushi og Mammas Pizzeria, der i forvejen er repræsenteret andre steder i Odense.

Under området er der installeret rør til et centralt affaldssug, så restauranterne slipper for at have ildelugtende skrald stående rundt omkring. Og selvom der især er lagt op til at skabe en fastfoodklynge, der kan friste take away-kunderne, bliver der også mulighed for at spise på stedet. Både ud og inde.

Bag bygningerne væk fra gaden placeret nemlig et fælles udeserveringsareal, oplyser Jimmy Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Svogre starter møbelvirksomhed: Kunderne står i kø for at købe håndlavede fynske borde

Fyn

Sådan ser økonomien ud i din kommune: Forsigtig optimisme hos fynske borgmestre

Annonce