Annonce
Debat

Tak fra en hjertepatient

Annonce

Læserbrev: I bør vide hvor heldige og taknemmelige i har grund til at være over hvad jeres OUH kan præstere, i hvert fald på det vigtige hjerteområde. Jeg ved det med sikkerhed på grund af følgende forløb.

For seks år siden blev jeg indlagt på Gentofte Amtssygehus med et hjerteproblem og udskrevet med en pacemaker (som jeg kalder bodyguard) og besked om, at jeg aldrig vil kunne få en bypass-operation. Da mine problemer på det seneste vendte tilbage fik jeg foretaget endnu en undersøgelse på Gentofte, hvor man efter samråd med Rigshospitalets hjertekirurger meddelte mig, at jeg nu ikke kunne få en bypass-operation på grund af min alder (84), hvilket ville være ensbetydende med en statistik længere levetid på to-fem år, med en dårlig livskvalitet.

Heldigvis blev jeg af en pensioneret hjertemediciner foreslået at kontakte et stort Hjertehospital i Hamburg, som efter at have gennemset mine journaler m.m. ikke fandt noget til hinder for en bypass eller en anden løsning.

Men så kom coronaen, så jeg ikke kunne komme til Hamburg og i stedet af en meget dygtig og anerkendt dansk hjertekirurg på det tyske hospital, blev henvist til jeres OUH, hvor man heller ikke var i tvivl om, at jeg, på trods af min alder, var egnet til en bypass-operation. Hvem mon er dygtigst og vil glæde flest muligt?

Tillykke med jeres OUH.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce