Annonce
Bagsiden

Tak for vaccine - I skal da have varmet mobilerne

De mange mobilholdere til vaccinatørerne. Foto: Mogens Hüttel

Coronalt: - Jeg kan godt lide at sy, og I gør sådan en fantastisk indsats, så I skal da have dem her.

Nogenlunde sådan lød det fra en odenseansk kvinde, da hun på vej ind på vaccinationscentret på Athenevænget i Odense overrakte 20 hjemmesyede mobiltelefonholdere.

- Min unge kollega, der tog imod, blev så befippet og glad over gaven, at hun glemte at spørge om damens navn, siger vaccinatør Mogens Hüttel. Han ærgrer sig over, at han ikke kunne sige tak til borgeren, som gerne ville vise sin glæde over at kunne blive vaccineret.

Den 75-årige pensionerede overlæge har fået et seniorjob som vaccinatør og han har sendt billedet af mobilholderne til Bagsiden, fordi han selv blev overvældet over gaven.

Annonce

Næsten rørt til tårer

- Jeg blev næsten rørt til tårer. Tænk, at hun sidder derhjemme og tænker: hvordan kan jeg vise dem derude, at jeg sætter pris på det de gør, siger han.

Mobilholderne blev lagt i frokoststuen og er blevet taget godt imod af vaccinationsholdet.

- Jeg har selv lige haft en i brug under en cykeltur i det fantastiske vejr. Men jeg ærgrer mig over, at jeg ikke ved, hvem der kom med dem. Måske har jeg selv siddet og vaccineret hende et par minutter senere, uden at vide, hvem hun var, siger Mogens Hüttel.

For en ordens skyld skal vi lige slå fast, at han og de andre vaccinatører er ansat. Det er altså ikke ulønnede ildsjæle, der er i gang med at vaccinere sig gennem de 12 prioritererede befolkningsgrupper.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Kunde fik 300 kroner for et P. S. Krøyer-værk: Er det rimeligt, at antikvitetshandleren nu sælger det for 7.000 kroner?

Annonce