Annonce
Nyborg

Tak for god behandling

Annonce

Lokaldebat: Indtil julen 2018 har jeg i mit 76-årige lange liv, aldrig haft behov for hjælp fra kommunens hjemme- og sygepleje.

Men den 22. december 2018 kom jeg rimeligt slemt til skade, grundet et cykelstyrt.

Efter nogen dages indlæggelse på Svendborg Sygehus, blev jeg transporteret til min lejlighed i Sprotoften. Efter et par dage derhjemme, fik jeg besøg af en af kommunens visitatorer. Med hende skulle der drøftes og aftales med mit eventuelle behov for hjælp og støtte i lejligheden.

Der blev installeret plejeseng, samt andre nødvendige hjælpemidler, som gjorde, at jeg alene eller ved hjælp fra hjemme- og sygeplejen, kunne klare min noget mere besværlige dagligdag.

Jeg vil gerne udtrykke meget stor taknemmelighed over al den hjælp og venlighed, som alle fra kommunens hjemmepleje og fra sundhed og sygplejeafdeling, har vist mig i denne svære tid.

Alle som én, fra hjemmeplejen, sygeplejen, rehabilitering og genoptrænings ergo- og fysioterapeuter har været helt enestående i deres omsorg for min situation under forløbet, og ikke mindst også i forhold til, hvorledes jeg skulle komme til at klare min dagligdag efterfølgende.

Der har været rigtig mange personer inde over min pleje og behandling. Derfor er det naturligvis ikke muligt at takke hver enkelt for indsatsen. Men lad mig understrege, alle jeg i det forgangne år har haft kontakt med, har udvist stor venlighed og meget stor omsorg og kompetence i forhold til deres job.

Men jeg har dog alligevel lyst til at fremhæve specielt Ergoterapeut i Rehabiliteringsteamet Cecilie Andersen, som på helt sin egen meget kompetente og meget venlige og engagerede måde at arbejde på, har været stærkt medvirkende til, at jeg igen kan klare mine daglige gøremål.

Endnu engang tak til Jer alle

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce