Annonce
Debat

Tak for et konstruktivt borgermøde

Jimmy Steen Eriksen, byrådskandidat for Liberal Alliance. Arkivfoto
Annonce

Tak til Assens kommune, byrådsmedlemmer og ikke mindst borgere i Aarup for et konstruktivt borgermøde på Industrien Aarup.

Vækst og udvikling for Aarup og omegn var på dagsordenen med et stort fokus på bosætning, et attraktivt handelsliv, aktivt kultur- og fritidsliv, en velfungerende skole (med en ordentligt etableret skolegård), samt attraktive byggegrunde.

Men ikke mindst en klar skolevision for hele kommunen, en infrastruktur der binder områderne sammen, både for motoriserede og bløde trafikanter, herunder den nye rundkørsel ved Grønnemose, men også cykelstier fra oplandsbyerne til skole, fritidsaktiviteter og togstation i Aarup.

Assens Kommune skal være en attraktiv og konkurrencedygtig kommune at etablere og vækste sin virksomhed i.

Det udvikles bedst i et aktivt samarbejde med det etablerede erhvervsliv.

Assens skal aktivt forsætte med at øge befolkningstallet for at sikre virksomheders arbejdskraft og et skattegrundlag der sikrer en positiv balance mellem udgifter og indtægter.

Men også en skatte politik der gør at Assens er Syddanmarks billigste skatte kommune, så nye borgere med gode lønninger, ofte pendlere, vil til vælge Assens når de skal bosætte sig. Derved vil skatte grundlaget øges til gavn for byudvikling, infrastruktur, uddannelse, kernevelfærd og fritidsaktiviteter.

Annonce
Annonce
Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, søvbryllup-segmentet og de ældre

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Ekskæresten dræbte hendes bror: Line forsøgte i flere uger at få hjælp til at slippe fri fra voldelig kæreste

Debat

Mit digitale åndedræt

Sydfyn For abonnenter

Pendlere på Svendborgbanen til politikere: Få styr på det her

Annonce