Annonce
Faaborg-Midtfyn

Tager pengeautomaten med: Jyske Bank lukker i Faaborg

Jyske Bank lukker i Faaborg og har sidste åbningsdag 27. november. Foto: Torsten Cilleborg
Annonce

Faaborg: Jyske Bank lukker filialen i Faaborg. 27. november bliver sidste chance for at få kunderådgivning eller hæve penge i bankens automat på Kanalvej.

Herefter må kunderne til Odense eller Svendborg, som afdelingen lægges sammen med, for at få fysisk kontakt med deres bank.


Kundernes rådgivningsbehov kræver i stigende grad kompleks og specialiseret rådgivning. Vi ønsker at imødekomme dette behov og tilbyde rådgivning på et højt fagligt specialiseret niveau.

Lars Gustavsen, afdelingsdirektør for Jyske Bank i Odense, Dalum, Nyborg og Sydfyn


- Vi har besluttet at sammenlægge afdelingerne i Faaborg og Svendborg. Det betyder, at vi samler medarbejderne og deres kompetencer i Svendborg og dermed får en større og mere slagkraftig afdeling, der står stærkt til at rådgive både nuværende og nye kunder på hele Sydfyn, siger afdelingsdirektør Lars Gustavsen i en pressemeddelelse. ​

- Kundernes rådgivningsbehov kræver i stigende grad kompleks og specialiseret rådgivning. Vi ønsker at imødekomme dette behov og tilbyde rådgivning på et højt fagligt specialiseret niveau. Når vi samler viden og kompetencer i den nye fælles Sydfyn-afdeling, giver det os bedre mulighed for at efterleve dette ønske, både på den korte og den lange bane, fremgår det videre af pressemeddelelsen.

Annonce

Kunder ændrer adfærd

Avisen har spurgt om, der er er noget, der gør Faaborg-kunderne mere komplekse end tidligere.

- Nej, vores Faaborg-kunderne er ikke specielt komplekse, men vi må også konstatere, at vores adfærdsmønstre bare ændrer sig. Mange klarer hverdagens økonomi med selvbetjening hjemmefra og kommer sjældnere i banken, og ofte foretrækker de møder online. Når de så har brug for et fysisk møde med banken en gang om året eller måske bare være andet år, vil vi gerne give dem den rådgivning, de har brug for, hos et team af specialister, lyder det fra afdelingsdirektøren.

Lars Gustavsen vil dog ikke afvise, at nogle kunder vil se det som en ulempe, at de ikke længere kan bruge filalen i Faaborg.

Afdelingsdirektøren ønsker ikke oplyse, hvor mange kunder Jyske Bank har i Faaborg.

Banken tager pengeautomaten med sig, så det ikke længere vil være muligt at hæve kontanter hos Jyske Bank i Faaborg.

I dag er der tilsammen ni ansatte i de to afdelinger i Svendborg og Faaborg, og sammenlægningen betyder, at der bliver en stilling mindre.

Banken ejer lokalerne på Kanalvej, og de sættes til salg, når Jyske Bank er flyttet ud.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

OUH er ifølge statistikker bedst til behandling af børnecancer: Fynske læger ser ingen grund til centralisering

Annonce