Annonce
Kultur

Tag til korfestival - hjemme i stuen

Janne Wind er garvet korleder - efterhånden også online. Foto: Rumle Wind Didriksen

Der har ikke været mange fysiske festivaler det seneste år, hvor hundredvis eller endda tusindvis af mennesker kunne mødes om en fælles interesse og have det sjovt. Men så er det jo heldigt, at festivaler sagtens kan foregå hjemme i stuen.

Den kendte korleder Janne Wind står nemlig bag en online korfestival i vinterferien. Seere af DR's "Fællessang - hver for sig" kan måske genkende hende fra for et par fredage siden, hvor hun sang TV-2's hit "Fald min engel" sammen med sit kæmpestore onlinekor.

Korfestivalen foregår via facebooksiden "Alle os der elsker rytmisk kor", der pt. har mere end 1400 medlemmer.

Annonce

Festivalen vil have forskellige temaer, for eksempel familiekor eller gospelkor, og det er Janne Wind, der leder koret, mens deltagerne sidder hjemme foran computeren og synger med. Interaktionen mellem deltagerne foregår i kommentarfeltet.

Konceptet er gennemprøvet, for allerede da landet lukkede ned første gang i marts sidste år, var korlederen klar med korprøver online, og siden har har mange nysangere sluttet sig til koret.

Find mere information om vinterferiens korfestival på facebooksiden "Alle os der elsker rytmisk kor".

Annonce
Sport For abonnenter

Landsholdets mangeårige massør har haft pacemaker i 27 år: Han tænker ikke på den, men tænker meget på Christian Eriksen

Annonce
Annonce
Annonce
Middelfart

Se videoen: Da kampuret slog 10 sendte barndomsbyen klapsalver af sted til Eriksen

Sport

Genlæs livebloggen: Danmark taber 1-2 efter formidabel præstation  

Annonce