Annoncørbetalt indhold

Tag på julegetaway til Fyn

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Selvom de fleste mennesker har nok at tage sig til i december med julegaveindkøb, bestilling af and, julefroster og gløggarrangementer, kan det være dejligt at rive et par dage ud af kalenderen og tage på julegetaway, og hvorfor ikke lade turen gå til Fyn, som har så meget at byde på? Læs med her, hvor vi giver dig gode råd til et par fynske fridage.


Annonce

Hvis regnen siler ned eller et større snevejr har fundet vej til lige der, hvor du er, kan det være fristende at blive på hotellet og spille Liveruletti, eller Roulette på godt dansk, på et af de mange online casinoer, men den slags kan du med fordel gemme til juledagene, hvor der skal slås mave, og i stedet bruge tiden på at opleve den skønne ø.


Snus rundt i boderne på julemarkeder 

Lige som i resten af landet kan man også i flere fynske byer gå på julemarked, hvor der fristes med gløgg og æbleskiver, brændte mandler, julepynt og kunsthåndværk. Det er altid hyggeligt at snuse rundt i de små boder, hvor man kan være heldig at finde en julegave eller lidt pynt til juletræet eller nisselandskabet. På internettet kan du orientere dig om, hvor de forskellige julemarkeder findes og hvornår, de har åbent.


Få købt nogle af julegaverne 

En julegetaway kan være en god anledning til at få købt nogle af julegaverne, for når man er et andet sted end sine vante indkøbssteder bliver man ofte inspireret, og chancen for at finde nogle gode gaver er store. Især Odense, men også flere af de andre store byer på Fyn, har mange gode forretninger, hvor der burde være mulighed for at finde noget til de fleste. Odenses hyggelige gågade er et must på en getaway til Fyn, hvor det bugner med spændende butikker, men også byens indkøbscentre kan være et besøg værd.


Forkæl jer selv med lækker mad 

Når man er på Fyn, må man naturligvis også smage på de lokale specialiteter, og på øens caféer er det da også svært at komme uden om øl fra de lokale bryghuse, men rundt omkring findes der desuden spisesteder, der serverer særlige fynske specialiteter, og dem bør man prøve, når man får mulighed for det. God mad er en del af det at være på forkælelsestur, og her vil man ikke fortryde, at turen gik til Fyn, for her er der rig mulighed for at give jeres smagsløg en ordentlig en på opleveren og virkeligt forkæle jer selv.

Med andre ord er der ikke rigtigt nogen undskyldning for ikke at søge mod den grønne ø mellem de to bælter, når man trænger til at komme lidt væk i tiden op mod jul, hvor gøremålene derhjemme står i kø. Tilbage er der kun at sige “afsted med jer”.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.