Annonce
Kerteminde

Tag med på morgenmotion

Alle kan være med til de ture, som Rasmus Frederiksen arrangerer med morgenmotion. Arkivfoto
Annonce

Kerteminde: Rasmus Frederiksen kan godt lide motion, og han kan godt lide at bevæge sig sammen med andre, og derfor tager han nu initiativ til noget, som han har valgt at kalde "morgenmotion."

Hver morgen i hverdagene vil han gerne cykle eller løbe i Kerteminde med de mennesker, der kunne have lyst til at deltage.

Første tur er onsdag den 3. juni, hvor han klokken 7 opfordrer folk til at dukke op på Torvet i Kerteminde med mountainbike og cykelhjelm og tage med på en tur ud i det blå.

Dagen efter torsdag den 4. juni vil det være en løbetur ud langs Klinten på tre eller 10 kilometer. Her er der afgang fra Renæssancehavnen i Kerteminde klokken 7.

Som udgangspunkt vil Rasmus Frederiksen være med på alle turene, som han planlægger, men på sigt - og hvis "morgenmotion" udvikler sig til en bragende succes - kunne han godt tænke sig, at der ville være andre, der hjalp til.

- Det er min hensigt, at det hele skal løbe hen over sommeren, så det ikke blot er de lokale, men også turister, der kan få glæde af tilbuddet, forklarer Rasmus Frederiksen og fortæller, at det er meget almindeligt i mountainbike-kredse, at man på internettet kan finde arrangerede cykelture det sted, man kommer frem med sin cykel.

Som udgangspunkt er tilbuddet om morgenmotion gratis, men der kan muligvis blive udgifter, hvis man vil have et kort over løbeturen eller sådan noget, forklarer Rasmus Frederiksen.

Alle er velkomne til at dukke op til morgenmotionen.

Annonce
Annonce
Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, søvbryllup-segmentet og de ældre

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Ekskæresten dræbte hendes bror: Line forsøgte i flere uger at få hjælp til at slippe fri fra voldelig kæreste

Debat

Mit digitale åndedræt

Sydfyn For abonnenter

Pendlere på Svendborgbanen til politikere: Få styr på det her

Annonce