Annonce
Sydfyn

Tag med: Kør den nye Ollerup-cykelsti på 14 sekunder

Fyns Amts Avis’ fotojournalist Katrine Becher Damkjær har prøvekørt den strækning, hvor der skal laves cykelsti syd om Hvidkilde Sø.
Annonce

Ollerup-Tankefuld: Der kommer ingen cykelsti langs hovedvejen gennem Hvidkilde-svingene fra Ollerup mod Svendborg, men til gengæld er der lavet en politisk aftale, der betyder, at staten betaler for en cykelsti syd om Hvidkilde Sø.

Den planlagte cykelsti syd om Hvidkilde Sø starter her på Egensevej i Ollerup og løber mod øst videre ad Ærtevej og Hellegårdsvej til Tankefuld. Foto: Katrine Becher Damkjær

Den endelige linjeføring ligger endnu ikke fast, men der er lagt op til, at cykelstien skal løbe langs Egensevej i Ollerup mod øst, videre ad Ærtevej og Hellegårdsvej til Tankefuld. Fyns Amts Avis’ fotojournalist Katrine Becher Damkjær har prøvekørt ruten, som du kan se i højhastighed på 14 sekunder.

Fyns Amts Avis har i en nyhedsanalyse stillet spørgsmålet: Er der behov for en cykelsti syd om Hvidkilde Sø? Du kan læse analysen her.

Annonce
Annonce
Odense

Rahbæk Juel efter statsminister-kritik af coronasmitten i Vollsmose: - Nu er der hul på bylden med testene

Odense

Udmelding på pressemøde om coronaudbruddet i Vollsmose: Massivt flere test og flere muligheder for isolation af syge i bydelen

Annonce