Annoncørbetalt indhold

Tag hånd om parforholdet

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Har I været i et forhold i lang tid? Mange danser rundt på en lyserød sky de første mange måneder, og nyforelskelsen er helt speciel, men det behøver på ingen måde at betyde, at man ikke kan nyde hinanden lige så meget efter et par år i forhold sammen.

Her kan man fx eksperimentere med brugen af diverse sexlegetøj, for at spice forholdet op – det kunne være ved at bruge en vibrator, en dildo, eller måske en Pocket Pussy, som er et onani sexlegetøj for mænd, men den kan sagtens bruges sammen med en partner som del af forspillet.

Annonce

Det er måske ikke sikkert, at I lige så tit tager ud at spise eller gør ting sammen, og hverdagen er formentlig blevet en rutine, hvor I altid ved, hvad I kan give jer til, uanset om det er madlavning, arbejde, eller om I endda har børn, der skal hentes, bringes og bruges tid med.

Men det er også enormt vigtigt, at I får brugt tid med hinanden, kvalitetstid, der kun er for jer, hvor I kan nyde hinandens selskab på en intim måde. Det kan være, I ikke er så gode til at få snakket sammen. Det behøver hverken være alvorligt eller noget specielt, men der er mange, der måske kun får snakket rigtigt sammen hen over aftensmaden, og det er en skam. Derfor kan det anbefales at lave en dag, hvor det er jer to, der er i fokus, og hvor I rigtig bliver forkælet.


Hvad er forkælelse?

Forkælelse er et bredt begreb, og der findes rigtig mange måder at gribe det an på. I har helt sikkert også idéer om, hvad forkælelse kan indebære, og det er måske ikke sikkert I er helt enige om, hvad I skal give jer til. Et par gode bud kunne blandt andet være, at I tager ud og prøver noget, der giver sus i maven, uanset om det er et spil paintball eller gokart, eller om I hellere vil prøve kræfter med klatring. I den helt anden ende af skalaen er et wellnessophold. Det kan enten være en enkelt spadag, eller I kan tage et weekendophold fyldt med forkælelse.


Intim forkælelse med sexlegetøj

En ting, I måske også gjorde mere i starten af forholdet end nu, er forkælelsen i soveværelset. Denne form for forkælelse er vigtigere end den forkælelse, man kan få ved at dyrke sport sammen, eller tage på wellnessophold, da der her er tale om intim forkælelse og fysisk nydelse af hinandens kroppe.

Intim forkælelse og berøring af hinandens kroppe udløser hormonet serotonin i hjernen, som gør at man føler sig gladere og lykkeligere, og dette er noget, der kan hjælpe til at styrke det emotionelle bånd til sin partner. Det er også årsagen til at serotonin ofte kaldes ”forelskelseshormonet”.

Hvis det er længe siden, man har været intimt sammen med sin partner, kan det mange gange være en hjælp at gøre brug af noget sexlegetøj, for på den måde at tilføje noget nyt og pirrende til sit sexliv.

At eksperimentere med sexlegetøj i soveværelset, kan ofte være lige dét, der skal til for at sexlysten vender tilbage, og man igen finder glæde ved at have sex med sin partner.

Sexlegetøj findes i mange forskellige afskygninger, og størrelser og anordninger, så der er noget til enhver smag. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Der findes masser af forskelligt sexlegetøj af den ene eller anden slags, som man kan eksperimentere med – så det er bare om at gå på opdagelse.


Eksperimentér med en Pocket Pussy

Men når nu, der findes så meget forskelligt sexlegetøj, kan det godt være lidt svært at finde ud af, hvad man skal vælge.

Her kan det anbefales at man starter med noget, der ikke er så ekstremt såsom fx en vibrator, eller en dildo, eller måske den tidligere nævnte Pocket Pussy, som kan give en fantastisk fræk oplevelse.

Så længe I begge er med på den, og synes, det er frækt og pirrende, så skal I nok få en god og intim aften i soveværelset med en Pocket Pussy, samtidig med at jeres sexlyst til hinanden øges. Og forhåbentligt vil det have en langtidseffekt, der gør at dig og din partner i mange år fremover vil bevare gnisten i jeres forhold, og altid have lyst til hinanden.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.