Annonce
250

Tag godt imod den rullende redaktion: Vi finder de gode historier lige dér, hvor du bor

Den særlige redaktionsbil er klar til at få fynsk muld på dækkene, når den gennem hele 250-års-jubilæet skal rundt på øen for at finde gode historier, fællesskaber og oplevelser sammen med læserne. Illustration: Wayne Southwell
Fyens Stiftstidende har i flere år arbejdet målrettet med at involvere læserne i de historier, vi arbejder med, og avisens journalister er blevet modtaget med åbne arme, når vi har rykket hele redaktioner ud i lokalområdet for at lave journalistik i øjenhøjde. Jubilæumsåret sætter turbo på udflytningen. Nu er vi endda blevet godt kørende.

Vi ved det godt. Din tid er kostbar, og selvom du er engageret i dit eget lokalområde og sidder med gode idéer til, hvilke historier og problemstillinger, der er brug for at få taget et kig på netop, hvor du bor, så får du ikke lige skrevet den mail til redaktionen. Eller får kigget forbi det nærmeste mediehus.

Derfor har Fyens Stiftstidende i flere år arbejdet målrettet med at komme til dig. Hele redaktioner har taget computere, kameraer og en sund portion nysgerrighed og fortællelyst under armen for at slå sig ned på virksomheder, i forsamlingshuse, i dagligvarebutikker og sågar i kirker for at komme helt tæt på din virkelighed.

Det manglede da bare.

Annonce

Jubilæumsåret bliver ingen undtagelse.

Faktisk sætter vi turbo på antallet af udflytninger, læsermøder og events i en grad, så vi føler os sikre på, at du slet ikke kan undgå at støde på dit lokale mediehus i 2022.

250 events er det erklærede mål, og til formålet har vi indgået partnerskab med C. A. Larsen Automobiler, så vi ikke bare kan komme sikkert og smidigt rundt, men også skabe en klar synlighed om vores tilstedeværelse og det endda i en bil, der bliver indrettet som et rullende kontor.

Faktisk sætter vi turbo på antallet af udflytninger, læsermøder og events i en grad, så vi føler os sikre på, at du slet ikke kan undgå at støde på dit lokale mediehus i 2022.

Fra artiklen

Vi kører naturligvis på el, for bæredygtighed og klimaudfordringen er ét af de emner, vi kommer til at beskæftige os indgående med. Det er vigtigt ikke bare for mediehusets, men for hele Fyns fremtid.

Vi har masser af idéer til, hvor bilen skal køre hen. Men vi vil meget gerne have netop dit bud på, hvor vi skal parkere for at finde de vigtigste og mest relevante historier fra netop dit lokalområde. Du kan sende dit forslag til lba@fyens.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig. Og endnu mere til at mødes med dig. Hvis du har historien, har vi kaffen klar.

Fyens Stiftstidendes rullende redaktion

Fyens Stiftstidende fylder 250 år, og det fejrer vi ved at komme endnu tættere på fynboerne. I hele 2022 stiller C. A. Larsen Automobiler en Peugeot e-Expert til rådighed for redaktionen.

Bilen er indrettet som rullende redaktion og kører på el, for bæredygtighed er et af de emner, Fyens Stiftstidende vil beskæftige sig med i løbet af året.

Følg med på fyens.dk og i avisen. Har du et forslag til, hvor den rullende redaktion skal køre hen, så send det til lba@fyens.dk.

Annonce
Nyborg For abonnenter

To teenagere sigtet for groft hærværk på kommunens toiletter: Kan se frem til stort erstatningskrav

Danmark

Torsdagens coronatal:overblikket over epidemiens udvikling

Annonce
Annonce
Annonce
Middelfart

Bør miste jobbet og er fritaget for tjeneste: Økonomiudvalg mener, at kommunaldirektør skal ud af vagten

Nordfyn For abonnenter

Udlejer til skimmelsvamp-lejlighed får håndsrækning: - Det er et meget lille plaster på såret

OB

OB' nye assistentræner Søren Krogh fik debut i Silkeborg efter et par dage med sygdom under kasketten

Assens

Indsats mod social dumping på Vestfyn: Skattestyrelsen besøgte seks virksomheder - fem får besøg igen

Forsker overrasket: Corona-utryghed har ikke sat sig i denne gruppe

Kerteminde

En stribe spisesteder sætter priserne op: Maden hos kendt grillcafé er allerede blevet dyrere

Erhverv For abonnenter

Den ene er oprindeligt opfundet på Lindø, den anden i Skibshuskvarteret - nu mødes de i Give

Husker du Daniel fra Løvens Hule: Juiceeventyret Bardjus begyndte med en joke - nu er målet en trecifret million-omsætning

Faaborg-Midtfyn

Fra Kværndrup mod Ringe: Tre galloway-køer løs på Svendborgmotorvejen

Topnazistens lillebror reddede mange fra de tyske kz-lejre: Men helten Albert endte selv som udstødt og glemt - fordi han hed Göring

Erhverv

Odenses to robotkæmper vokser voldsomt: Universal Robots solgte for over to milliarder sidste år

Odense For abonnenter

Mystisk politiaktion på nedlagt gartneri: Nu løfter norsk politi sløret for, hvad sagen handler om

Kerteminde

Værtshus uddeler gratis shots og øl på mærkedag: Nu skal den have fuld gas efter en hård tid

Annonce