Annonce
Middelfart

Tag forskud på familiejulen ved snigpremiere på Paprika Steen-film

"Den tid på året" er en humoristisk fortælling om de juletraditioner, som vi alle er underlagt, når vi år efter år går ind i en næsten hypnotisk stemning af julehygge. Foto: Jens Schlosser

Skuespiller og filminstruktør Paprika Steen besøger Middelfart i forbindelse med hendes nye danske julefilm.

Annonce

Middelfart: Skuespiller og filminstruktør Paprika Steen møder publikum, når hendes nye danske julefilm "Den tid på året" får eksklusiv forpremiere i Panorama i Middelfart lørdag 27. oktober kl. 18.30.

"Den tid på året" er en humoristisk fortælling om de juletraditioner, som vi alle er underlagt, når vi år efter år går ind i en næsten hypnotisk stemning af julehygge, hvad enten vi vil det eller ej.

Sådan er det også for Paprika Steen (Katrine) i hendes nye danske film, hvor hun selv spiller hovedrollen. Filmen foregår juleaften hjemme hos Katrine og Mads (spillet af Jacob Lohmann), en helt almindelig familie, hvor man skal samle hele familien om en traditionsrig aften med salmesang og andesteg. Der er naturligvis plads til alle, såvel den forsmåede søster, de fraskilte forældre, den rapkæftede lillesøster, hendes nye mand og ikke mindst familiens genstridige og fraværende teenagedatter, der konstant chatter med kæresten. På overfladen gør alle en stor dyd ud af at spille den rolle, som forventes af dem. Men under overfladen truer en intens stemning af stress og irritation. Udover Paprika Steen medvirker Sofie Gråbøl, Lars Brygmann, Jacob Lohmann, Karen-Lise Mynster, Lars Knutzon, Bodil Lassen, Patricia Schumann, Hans Holtegaard og Fanny Leander Bornedal med flere. Filmen får premiere 8. november i biografer over hele landet, men allerede lørdag 27. oktober klokken 18.30 vises filmen med efterfølgende besøg af Paprika Steen i Panorama Middelfart.

Paprika Steen (Katrine) i "Den tid på året", hvor hun selv spiller hovedrollen. Foto: Jens Schlosser
Annonce
Annonce
Odense

Mand voldtaget på institution

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Nyeste tal: De konstaterede tilfælde af corona er markant på retur i Nyborg Kommune

Annonce