Annoncørbetalt indhold

Tag færgen over – det sker i Sønderborg

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Lige ovre på den anden side af vandet er der masser af spændende oplevelser i vente. Snup færgen direkte til Als eller tøj broen over. Her er både masser af natur, historie og kultur til din weekend. Læs med her og få et par tips til, hvad du skal opleve i Sønderborg.


Annonce

Hvis du har lyst til at bruge en weekend på eventyr, så bør Sønderborg være i dine overvejelser. Det er heldigvis rigtig tæt på, så du skal bruge så kort tid som muligt på transport. Samtidig er der masser af spændende historie og interessante kulturelle oplevelser i vente.

Bare i år er kalenderen sprængfyldt med spændende festivaler, koncerter og sportsevents – for ej at glemme selveste Tour de France. Hvis du er vild med cykelløb, så er der ikke noget bedre tidspunkt at lægge vejen forbi Sønderborg end i begyndelsen af juli 2022. Det er selvfølgelig en stor begivenhed i Sønderborg, så her vil du helt sikkert på en stor oplevelse. Det er nemlig muligt at stå helt tæt på de berømte cykelryttere.


Naturskønt og historisk område 

Sønderborg og resten af Sønderjylland er et af de smukkeste steder i Danmark. Så hvis du er glad for natur, så er et en oplagt. Hvis du samtidig er interesseret i historie, så er der en spændende historisk oplevelse i vente. På Gendarmstien kan du enten gå eller cykle gå, mens du oplever den sønderjyske natur. Derudover skal du selvfølgelig opleve Sønderborg Slot, Dybbøl Banke, Kegnæs Fyr, og Broager kirke lige i nærheden.

Faktisk er Sønderjylland et af de mest spændende historiske områder i Danmark. Her er både mange spændende slotte og ikoniske slagmarker. Når det ligger så tæt på, så er der ingen god grund til ikke at snuppe en weekend på tur i det danske land. Det vil med sikkerhed blive en tur, du kommer til at huske.


Kulturelle begivenheder 

Sønderborg er også rig på kulturelle oplevelser, hvis du er interesseret i kunst og kultur. Du kan for eksempel svinge forbi Museum Sønderjylland. En del af Museum Sønderjylland er selvfølgelig også Sønderborg Slot, der huser mere end 800 års Danmarkshistorie. Slottet er bygget i 1200-tallet, og har en riddersal på indtil mindre end 34 meter. Det var selvfølgelig også her, at Christian 2. var taget til fange i intet mindre end 17 år.

Det er også muligt at finde sex i Sønderborg, mens man er på tur. Hvis man er på udkig efter lidt selskab på sin weekendtur, så kan man med fordel besøge Scor. Man kan nemlig nemt finde online dating direkte fra sin telefon på sin telefon. Det har faktisk aldrig været nemmere at møde nye spændende mennesker, mens man er på tur.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.