Annonce
Nordfyn

Tag en rundtur til nordfynske kunstnere

På Huggetvej 55 uden for Bogense kan man slå to kunstfluer med ét smæk. For både kunstmaler Else Friis og trædrejer Jørn Anderson deltager i kunstweekenden med åbne værksteder. Arkivfoto: Betty Rasmussen
I weekenden den 15. og 16. juni åbner en lang række nordfynske kunstnere deres værksteder og gallerier for besøg.

Nordfyn: Hvis du er kunstinteresseret, er det en god idé at sætte et stort kryds i kalenderen ved weekenden den 15. og 16. juni.

Ligesom sidste år har Nordfyns Kommune og Nordfyns Erhverv og Turisme i samarbejde med en lang række nordfynske kunstnere og gallerier dedikeret en juniweekend til at vise alle interesserede, hvad Nordfyn har at byde på, når det gælder kunst og kreative mennesker.

Både lørdag og søndag har knap 30 kunstnere sagt ja til at åbne deres værksted eller galleri mellem klokken 11 og 16. Der vil være gratis adgang og også en lille forfriskning til at skylle kunstindtrykket ned med.

De deltagende kunstnere fordeler sig ud over hele den nordfynske kommune, flest i Bogense-området med 12, otte i Søndersø og omegn og syv i Otterup, og der er både mulighed for at besøge malere, keramikere, trækunstnere, grafikere og andre kunstarter.

Du kan se listen over de åbne gallerier og værksteder på https://merefyn.dk/kunstweekend/.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce