Annonce
Erhverv

T. Hansen vokser hjemme og ude

T. Hansen Gruppen her opkøbt både Mekonomen og en norsk kæde med salg af autoudstyr og reservedele inden for det sidste halve år. Arkivfoto: Hans Sturesson

Gennem T. Hansen Gruppen overtog Bent Jensen i november sidste år en lang stribe værksteds-kunder med opkøb af Mekonomen og i starten af 2017 gik han så ud over landets grænser, da han opkøbte norske Torskov Bilrekvista.

Annonce

Mens 2016-regnskabet ser ud til at fortsætte som sidste år for B. J. Holding, så har koncernen bag T. Hansen Gruppen i Middelfart haft travlt med opkøb, som kan komme til at flytte virksomheden hurtigt fremad allerede i dette års regnskab.

I november sidste år fik T. Hansen Gruppen med et slag 140 nye værkstedskunder og potentiel adgang til mekanikere på 1400 værksteder rundt omkring i landet, da man overtog Mekonomen Autoteknik og Mekopartner. Med opkøbet fik T. Hansen Gruppen også de kontrakter om salg til Mekopartner-værkstederne, mens de tusindevis af mekanikere på de øvrige værksteder har mulighed for at bestille varer gennem Mekononems web-katalog.

- Her ligger det store potentiale for os, skrev Bent Jensen, koncernejer, til Fyens Stiftstidende i forbindelse med salget.

- Vi får ganske enkelt en bunke kunder, som vi kan få etableret samhandel med, skrev han i en mail efter overtagelsen.

Han understregede samtidigt, at det langt fra var slut med opkøb, og det løfte levede han op til blot nogle få månder efter, da T. Hansen Gruppen i slutningen af januar overtog aktierne i den norske retail og butikskæde Torskov Bilrekvista.

Samtidigt gjorde han det klart, at han agter at udvide omfanget af sin nye norske kæde.

- Vi realiserer vores drøm om at ekspandere til udlandet. Jeg glæder mig til at udvide Torskov Bilrekvista med mindst fem nye butikker i 2017, sagde Bent Jensen i en pressemeddelelse i forbindelse med overtagelsen.

Annonce
Annonce
Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, søvbryllup-segmentet og de ældre

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Ekskæresten dræbte hendes bror: Line forsøgte i flere uger at få hjælp til at slippe fri fra voldelig kæreste

Debat

Mit digitale åndedræt

Sydfyn For abonnenter

Pendlere på Svendborgbanen til politikere: Få styr på det her

Annonce