Annonce
Faaborg-Midtfyn

Tørslev tager over i Faaborg ØH: Skal træne to døtre i 3. division

Per Tørslev vil føre Faaborg ØH-damerne mod det mål, coronakrisen satte en stopper for: Oprykning til 2. division. Arkivfoto: Robert Wengler
Per Tørslev afløser Maiken Sommer som træner for Faaborg ØH's damer.

Faaborg: To gæve piger hos Faaborg ØH's hold i 3. divison, damer, Kirstine og Maja Tørslev, kan se frem til at få farmand som træner, når coronavirus slipper håndbolden fri. Per Tørslev har nemlig sagt ja til at afløse Maiken Sommer på posten, oplyser Faaborg ØH i et nyhedsbrev.

- Efter tre gode år med Maiken Sommer Hansen som træner, så har Faaborg ØH og spillere valgt at søge ny inspiration til fremtiden. Valget er faldet på en god bekendt af klubben og af spillerne, nemlig Per Tørslev. Per har trænet mange af spillerne i flere omgange - og har altså to af sine egne døtre med på holdet, nemlig Kirstine og Maja Tørslev, oplyses det.

Faaborg ØH glæder sig over, at Maiken Sommer har sagt ja til at blive U-15 drengetræner i klubben.

Formand for Faaborg ØH, Jens Blom siger:

- Vi ved, hvad Per står for, og pigerne havde ham på deres ønskeliste. Derfor var valget let. Pigerne ved, at Per er garant for en inspirerende træning, god planlægning, fokus på udvikling, og han er ambitiøs på og uden for banen.

Per Tørslev fortæller om sine mål:

- Jeg kender spillerne rigtig godt og var derfor ikke i tvivl om, at jeg gerne ville træne dem igen. De gider at træne og de motiveres af god træning.

- Vigtigst for mig var det derfor, at klubben ville være med til at sætte en retning for dameafdelingen og indvilge i, at vi skal turde være ambitiøse på pigernes vegne. Vi skal turde tale oprykning, bedre forhold omkring holdet og mere opmærksomhed fra klubben. Vi skal turde at tiltrække enkelte gode spillere udefra, og vi skal have etableret et andet hold for dem, der ikke er så ambitiøse. Det er vigtigt for mig, og jeg ved også, at det er motiverende for holdet. Klubben har meddelt, at de bakker op om denne målsætning.

Nicolai Svenstrup bliver assisterende træner for Per Tørslev.

Holdet lå og kæmpede om oprykning til 2. division, da coranavirus afbrød sæsonen før tid.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce