Annonce
Middelfart

Tør du prøve det kolde gys? Avisen og vinterbadeklub inviterer til prøvebadning

Fyens Stiftstidende og Melfar Posten inviterer i samarbejde med Strib Vinterbadeklub alle nysgerrige til at komme og prøve kræfter med vinterbadningen tirsdag 3. december klokken 15 ved det nye madpakkehus på Dæmningen i Strib. Arkvifoto: Kim Rune

Strib: Det ser hundekoldt ud, og det er det sandsynligvis også. Man kunne fristes til at kalde det en ekstremsport, men i hvert fald har vinterbadningen efterhånden fået godt fat i danskerne, og i Strib har det fået en håndfuld frivillige til at oprette en vinterbadeklub.

En ny sæson står for døren, og der er garanti for hvin og gys, når avisen i samarbejde med Strib Vinterbadeklub inviterer alle nysgerrige til at prøve vinterbadning. Det sker i forbindelse med redaktionens 10-10-tur, hvor journalisterne på Melfar Posten og Fyens Stiftstidendes redaktion i Middelfart slår sig ned 10 forskellige steder i kommunen på 10 dage.

Tirsdag 3. december rykker redaktionen ind i Strib Aktivitetscenter klokken 10 til 17, og klokken 15 står formanden og et par frivillige fra den nystiftede Strib Vinterbadeklub klar til at hjælpe alle fremmødte i vandet.

Det sker ved det nye madpakkehus på Dæmningen i Strib, og der er plads til både øvede og dem, der aldrig har badet i vand under 20 grader. Det kræver ingen tilmelding - blot badetøj og et håndklæde.

Vel mødt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Opsang til regeringen: Det haster med at afværge trængsel på Lillebælt

Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1995: Mand anholdt for ni sexoverfald i Odense

1995 Kriminalpolitiet anholdt kort før kl. 21 i aftes en 37-årig mand fra Odense, som foreløbig mistænkes for at være gerningsmand til ni sexoverfald på kvinder i Odense. Manden, der havde set tv sammen med nogle bekendte, ringende ved 19.30-tiden selv til politiet og fortalte, at det var ham, der onsdag cyklede ind i en 17-årig skolepige på cykelstien bag Haustrups Fabrikker. Han havde genkendt sig selv efter det signalement, som TV 2 havde sendt ud i Nyhederne kl. 19. Den 37-årige tilstod, at det var ham, der havde påkørt den 17-årige pige, men at der var tale om et færdselsuheld. Ifølge pigens forklaring havde den anholdte indhentet og væltet hende på cykelstien men stak af, da hun skreg op. 1970 De to unge odenseanere Peter Sindberg og Bjarne Hildebrandt, der stod som arrangører af beatkoncerten med Jethro Tull i Fyens Forum i fredags, præsenterer en ny koncert allerede på lørdag med den københavnske trio Young Flowers og guitaristen Peter Thorup, der er tidligere medlem af gruppen Beefeaters. Efter forhandling med teaterchef Kai Wilton gennemføres koncerten på Odense Teater som en ”Midnight Session”, der begynder kl. 23.30 og foruden Young Flowers også byder på Otte Franckers kvartet. I øvrigt ligger det nu fast, at den engelske beatgruppe Procul Harum giver koncert i Odense den 19. februar. Koncerten arrangeres i samarbejde med impressario Steen Wittrock. 1945 I Middelfart udviklede der sig rene skandalescener, da kommunen i går åbnede for salget af de kommunale tørvereserver. Praktisk talt alle husstande i byen søgte at sikre sig de tre sække med 40 kilo tørv, som der kunne udleveres, og der opstod vildt slagsmål for at komme frem til udleveringsstedet. Den voldsomme tilstrømning kom helt bag på kæmnerkontoret, der inden for et angivet tidsrum havde åbent for salget. Kvinder og mænd i hundredvis løb storm mod rådhuset, og i løbet af få øjeblikke var alt kaos med råb og skrig fra menneskemængden, hvor der blev puffet og slået med knytnæver. En dame besvimede og en mand fik sin hånd så stærkt læderet, at han måtte under lægehandling.

Middelfart

Sådan holder man fast i nye vaner

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];