Annonce
forside

Tømrerfirma blæser på kommunen

Tømrer blæser på kommunen

Annonce

ELSEHOVED: Der er vist et håndvirkerfirma i Svendborg, som næppe får flere opgaver for kommunen.

Til trods for gentagne forsikringer til kommunale medarbejdere om, at der nu blev sendt folk ud til Elsehoved for at renovere de offentlige toiletter, er det først nu arbejdet er igangsat. I går var en tømrer igang, men der skal også et vvs-firma til, før de offentlige toiletter kan genåbnes. - Vi må konstatere, at vi har været meget uheldige med valg af firma til denne opgave, og vi henvender os næppe til dem næste gang, der skal udføres et stykke arbejde, siger Helene Dam fra byggerådgivningen.

Hun ønsker ikke at oplyse navnet på firmaet, der et par gange inden for de seneste to uger har brudt et løfte til hende om at tage fat på opgaven. Nu venter ikke mindst borgere i sommerhusbyen Elsehoved spændt på, hvornår firmaet så dukker op, så de kan blive fri for turister, der beder om at låne deres private toilet.

Søndags-tur til Skovsgaard

VEJSTRUP: Vejstrup Borgerforening begiver sig på søndag til Langeland, hvor målet er Skovsgaard Gods med de mange minder fra herregårdslivet. Godset, der blev testamenteret til Danmarks Naturfredningsforening af den sidste ejer, Ellen Fuglede, drives økologisk. Der er udstillinger, café, mulighed for skoler at komme på naturlejrskole m.m.

Heldags-udflugt

GUDBJERG: Foreningen "Familien i tiden" tager fat på den nye sæson med en heldagsudflugt på søndag til Gundestrup Mejeri - og bryggeri, Humlemagasinet i Harndrup og til sidst middag på Hundstrup kro. Der er afgang fra Gudmehallerne kl. 08.45 og Gudbjerg Børnehave kl. 09.00. Forventet hjemkomst cirka kl. 20.00-20.30.

Markedsdag i Vejstrup

VEJSTRUP: En tur i æselvogn er blandt nyhederne på dette års markedsdag i Vejstrup, som foregår næste lørdag den 30. august ved forsamlingshuset. Som altid vil der være en masse forskellige boder, hvor der kan handles kunsthåndværk, grøntsager fra haverne, marmelade m.m. For børnene er der ponyridning, fiskedam og hoppepude. Takket være gaver fra det lokale erhvervsliv bugner det amerikanske lotteri af gaver men også levende musik, lokalt brygget øl, kaffe og kage og andre markeds-aktiviteter er der at glæde sig til. Der er stadig mulighed for at leje en stadeplads ved at ringe på tlf. 62281004.

Markedsdag i Vejstrup 30. august fra kl. 12 til 16

Lopper i Skårup Hallen

SKÅRUP: Damgårdsklubben indbyder til loppemarked søndag i Skårup Hallen. Elsa Gam Hansen lover, at der er mange gode ting til salg. Således udbydes et ægte håndknyttet indisk tæppe, ligesom der kan findes antikke møbler i hallen. - Alt, hvad vi sælger er gode og brugbare ting, da vi sorterer alt skidtet fra, siger Elsa Gam Hansen. Det er også muligt at købe frikadelle og kartoffelsalt og vafler under loppemarkedet.

Søndag den 24. august 10-13.

Sommerfest i Skårup

SKÅRUP: I morgen og lørdag er der sommerfest på sportspladsen i Skårup. Det mest originale indslag foregår nok lørdag aften, hvor der er mulighed for en heldig person at få et faldskærmsudspring ud over festpladsen, dog ved et såkaldt tandemspring. Man er altså "bundet fast" til en garvet faldskærmsspringer, der klarer alt det tekniske. Men forinden er der en lang række andre sjove tilbud til deltagerne i festen. Fredag er der forskellig underholdning og konkurrencer, baren åbner og der er ungdomsdiskotek fra kl. 20.00. Lørdag begynder med morgenbord kl. 9.00 og så går det ellers løs med børnefodbold, sponsorløb, børneloppemarked, hvor børnene kan sælge det legetøj, de ikke længere selv bruger. Beredskabsstyrelsen vil udlægge et kæmpe skumland, om eftermiddagen er der gadeturnering og festen slutter med fællesspisning, musik og dans.

Sportsplads i Skårup fredag aften og lørdag kl. 9 til 20

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Bil kørte ind i jordbunke

Annonce