Annonce
Odense

Tæt på byen: Golf-juniorer dyster mod hinanden

Anders Bircow vil sætte et morsomt og underholdende præg, fredag den 9. juni kl. 16, inden "Slaget om Odense" begynder. PR-Foto

Golfklubber tørner sammen i "Slaget om Odense".

Annonce

Juniorer fra Odenses to "rivaliserende" golfklubber, Odense Eventyr Golf og Odense Golfklub, dyster mod hinanden i deres egen udgave af Ryder Cup, golfsportens mest sete og prestigefyldte begivenhed. Et slag for ære og gode relationer.

Når juniorafdelingerne i Odenses to "rivaliserende" golfklubber tørner sammen i "Slaget om Odense", er de første slag ofte præget af rystende hænder og høj puls.

Matchen, der afvikles over tre dage i juni, er meget lig den Ryder Cup, der spilles mellem USA og Europa. Formålet med matchen er mere, at udvikle juniorerne og give dem en anderledes golf oplevelse, end at finde den bedste klub.

Slaget om Odense

"Slaget om Odense" en golfdyst mellem Odense Eventyr Golf og Odense Golfklub.Anders Birchow åbner slaget fredag den 9. juni klokken 16

Herefter spilles der følgende matcher: Fredag og lørdag spilles matcherne på Odense Eventyrs anlæg. Her spilles der fredag "foursome" og lørdag "fourballs", hver dag 6 matcher.

Søndag foregår "singlerne" på Odense Golfklubs bane.

Odense Eventyr Golf, Falen 227

Odense Golfklub, Hestehaven 200

Juniorer fra Odense Golfklub og Odense Eventyr Golf er klar til at dyste om pokalen. PR-Foto
Annonce

Linie 3 "starter" matcherne

Som i den rigtige Ryder Cup er der også engageret en "starter", der præsenterer spillerne i hver match.

Til dette års match har Anders Bircow, selv ivrig golfspiller og i øvrigt kendt fra Linie 3 og aktuel i årets Odense Sommerrevy, givet sit tilsagn til denne vigtige opgave. Anders Bircow vil sætte et morsomt og underholdende præg på denne meget vigtige og æresfulde opgave, så kom og oplev en underholdende start på matchen fredag den 9. juni kl. 16.00.

Annonce

En tradition tager form

Det siges at når noget afholdes for tredje gang, så er det en tradition. Og netop i år er det tredje gang, denne begivenhed afholdes. Klubberne har fordelt de to foregående matcher imellem sig med hver én sejr.

Det understreger at begge klubber investerer tid og lyst i juniorerne. Klubberne står sammen om arrangementet og begge lægger græs til matchen over de tre dage.

Annonce

Her spilles der

Først Odense Eventyr, derefter Odense Golfklub

Matchen afholdes 9.-11. juni, og fredag og lørdag spilles matcherne på Odense Eventyrs anlæg. Her spilles der fredag "foursome" og lørdag "fourballs", hver dag 6 matcher. Søndag foregår "singlerne" på Odense Golfklubs bane. Her spilles der i alt 12 matcher.

12 spillere fra hver klub vil få mulighed for at opleve intensiteten i denne matchform.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

90 anmeldelser på tre døgn om for høj musik: Nu skal det stoppe og politiet vil dele bøder ud

Sydfyn

Brand i bil på Svendborgsundbroen

Annonce