Annonce
Sport

Tæt - med SUS Nyborg tabte igen

Nyborgs Trondur Mikkelsen, Mads Johansen og skives Tobias Rasmussen. SUS Nyborg møder Skive FH i en håndboldkamp i 1. division spillet i Ullerslev på Fyn, lørdag den 30. januar 2021.. (Foto: Tim Kildeborg Jensen/Ritzau Scanpix)

HÅNDBOLD: Selv om SUS Nyborg - oprykker til 1. division - er fortabt i bundfeltet i rækken sammen med HC Odense og Elitesport Vendsyssel, ja, så er der fortsat moral i holdet fra det østfynske.

Tirsdag aften var SUS-Nyborg på besøg hos HEI Håndbold i det østjyske, og det blev en rigtig tæt affære. I hvert fald lige indtil det hele skulle afgøres i slutsekunderne.

Ved pausen var det helt lige - 15-15 - og med godt to minutter tilbage af opgøret udlignede fynboernes Joakim Rydal til stillingen 28-28. Men derfra trak hjemmeholdet fra trods en timeout fra SUS Nyborg.

Annonce

Oprykkerne ligger dermed fortsat sidst i rækken med fem point for 19 kampe. Lige over har HC Odense også fem point men for 20 kampe. De to fynske hold kan kun redde tilværelsen i rækken, hvis nedrykningen bliver corona-aflyst.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kerteminde

Trods glohedt ejendomsmarked: Ingeborg kan ikke sælge sin historiske ejendom

Kerteminde

Fynsk kulturarv havner i hænderne på ’gribbe’: En type bolig har endnu ikke nydt godt af opsvinget

Annonce