Annonce
Serie 1

Tåsinge f. B. taber hjemme til Chang

Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg
Hjemmekampen mod Chang gav Tåsinge f. B. nul point.

Herre serie 1, pulje 1, Tåsinge f. B.-Chang 0-2 (0-0)

Onsdag tabte Tåsinge f. B. 0-2 til Chang på hjemmebane.

Nederlaget var det niende i sæsonen for Tåsinge f. B. i Herre serie 1, pulje 1.

Efter hjemmekampen ligger Tåsinge f. B. nummer otte med 31 point og en samlet målscore på 36-40 efter 26 spillede kampe ud af 28. Chang ligger nummer ti med 29 point og en samlet målscore på 43-50.

Tåsinge f. B.s træner har følgende kommentar:

- Ærgerligt. Vi havde chancer i starten uden at score, og så gik det desværre den forkerte vej. Nu har vi sat os selv under pres, men kan dog heldigvis selv afgøre, om vi næste sæson stadig kan kalde os serie 1 mandskab, sagde Michael Sørensen.

Fra Changs træner lyder det:

- Meget vigtig sejr for os. Nu kan vi selv afgøre, om vi skal forblive i serie 1. Det kræver en sejr over FC Broby, så er den hjemme. Kampen i dag var pudsig, og vi havde mega chancer for at afgøre kampen, men Tåsinge havde også et par, hvor det hele endnu ikke var afgjort, så spænding hele vejen, sagde Per Hansen.

Tåsinge f. B.s næste kamp spilles søndag den 16. juni kl. 11:00 på udebane mod Fjordager, der ligger nummer to i rækken med 63 point.

Chang skal også på banen søndag den 16. juni kl. 11:00. Det sker på hjemmebane mod FC Broby, der ligger nummer 11 i rækken med 29 point.

Denne artikel er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af data fra Fyens Stiftstidendes sportsredaktion og DBU.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart

På vej mod store temperaturstigninger: Bliv klogere på Middelfarts klimaløsninger - og find ud af, hvordan du kan hjælpe til

Leder For abonnenter

Tabet af tillid

Det er ikke bare ærgerligt, at døren fra nu af er låst af om aftenen på Ringe Bibliotek. Det er også urimeligt for flertallet af brugere. Alligevel er det en naturlig konsekvens, efter at stedet gennem nogen tid har været udsat for hærværk i et omfang, der er uden for det, der betegnes som god opførsel. God opførsel er ellers, hvad man burde kunne forvente, når kommunen tilbyder borgerne at komme gratis i kontakt med computerudstyr og bøger til udlån efter normal lukketid. En ekstra service, som det ikke er rimeligt, at flertallet skal udelukkes fra, fordi et mindretal vælger at misbruge den tillid, kommunen har lagt til grund for ordningen. At tillid bliver misbrugt rækker imidlertid ud over bibliotekets vægge. Tillid er nemlig den lim, der får samfundet til at hænge sammen. Tillid står mellem linjerne. Det er det selvfølgelige i, at man passer på hinanden og på ting - uanset om det er éns egne ting eller nogle, man får stillet til rådighed som f.eks. et møbleret bibliotek. Det er svært at se nogen have noget imod idéen om det aftenåbne bibliotek. På alle måder må det være attraktivt for borgere i Ringe at kunne bruge biblioteket, når det passer dem bedst - uanset om de tilhører dem, der gerne vil vide mere, eller dem der keder sig og savner et sted at være. Da biblioteket er ubemandet, koster det intet at drive ud over tilliden til brugernes gode opførsel. Når biblioteket i Ringe fremover er aflåst om aftenen, er det derfor ikke bare ærgerligt og urimeligt. Det er også trist, for det er et symbol på afviklingen af en åbenhed, som vores samfund i årevis har brystet sig af, og som adskiller sig fra andre samfund, der ikke tør nøjes med at bygge på tillid men er nødt til at gøre sig afhængig af dens modsætning - kontrollen. Kontrol koster. Det værste ved den er dog, at lige så let, den er at indføre, lige så lang tid tager det at genopbygge den tillid, der er gået tabt.

Odense

Letbanens etape to: Venstre vil lade vælgerne tale inden beslutning

Annonce