Annonce
Albaniserien

Tåsinge f. B. løber ind i det ottende nederlag i sæsonen

Arkivfoto: Kim Rune
Søndag kastede Tåsinge f. B.s kamp mod MG & BK et nederlag af sig.

Kvinde Albaniserien, Tåsinge f. B.-MG & BK 0-3 (0-1).

På hjemmebane tabte Tåsinge f. B. Søndag 0-3 til MG & BK. Nederlaget var det andet i træk og det ottende i sæsonen for Tåsinge f. B. i Kvinde Albaniserien.

Efter hjemmekampen ligger Tåsinge f. B. nummer fem med syv point og en samlet målscore på 18-30 efter ti spillede kampe ud af 12. MG & BK ligger nummer fire med 16 point og en samlet målscore på 30-14.

MG & BK fik et gult kort.

Tåsinge f. B.s træner har følgende kommentar:

- Jeg kan kun give Jesper ret. Jævnbyrdig et godt stykke ad vejen. Vi kommer så til at jagte en udligning, og det udnytter de klogt. Vi har nået sæsonmålet, at overleve i Fynsserien, så vi har besluttet at fortsætte samarbejdet efter sommerferien, sagde træner John Toft, der også talte på holdleder Frank Hemmingsens vegne.

Fra MG & BKs træner lyder det:

- Efter den første halve time, der var meget jævnbyrdig, så overtog vi stille og roligt spillet. Det var dog retfærdigvis først i slutfasen, at vi scorede de to sidste mål. Vi er hårdt ramt af skader, så på den baggrund, så kan vi kun være tilfredse med resultatet, sagde Middelfarts træner Jesper Hofmann.

Tåsinge f. B.s næste kamp spilles søndag den 23. juni kl. 11:00 på udebane mod bundholdet Aarup/Assens, der ligger sidst i rækken med tre point.

MG & BK skal på banen onsdag den 19. juni kl. 18:45. Det sker på hjemmebane mod bundholdet Aarup/Assens, der ligger sidst i rækken med tre point.

Denne artikel er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af data fra Fyens Stiftstidendes sportsredaktion og DBU.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Kor a la Carte i Åsum

Debat

Chefredaktøren anbefaler: Frygt er terrorens farligste virkemiddel

Retten i Odense valgte at dobbeltlukke dørene i landsdækkende mulig terrorsag og nedlægge navneforbud trods protester fra pressen. Manden blev varetægtsfængslet i foreløbig fire uger. Læs historien her

Annonce