Annonce
Albaniserien

Tåsinge f. B. får uafgjort mod bundholdet Tårup IF i målrig kamp

Arkivfoto: Kim Rune
Tåsinge f. B. gik fra banen med et point i mandagens kamp mod Tårup IF.

Fynsserien, kvinder, Tåsinge f. B.-Tårup IF 3-3.

Hjemmekampen mod Tårup IF resulterede i et point for Tåsinge f. B. Mandagens kamp endte 3-3.

Det uafgjorte resultat var det første i sæsonen for Tåsinge f. B. i Fynsserien, kvinder.

Tåsinge f. B.s mål blev scoret af Amalie Pedersen (30), Sarah Bille (55) og Ruth Troensegaard (70).

Efter hjemmekampen ligger Tåsinge f. B. nummer tre med 13 point og en samlet målscore på 16-15 efter ni spillede kampe ud af 12. Tårup IF ligger sidst med fire point og en samlet målscore på 7-39.

Tårup IFs () fik gult kort.

Tåsinge f. B.s træner har følgende kommentar:

- Det blev en underholdende og målrig kamp, som vi burde have vundet. Men vi var i foræringshjørnet, og det blev dyrt i den sidste ende. Ærgerligt, og vi er skuffede, sagde Tåsinges træner John T. Jacobsen.

Fra Tårup IFs træner lyder det:

- De første 20 minutter tilhørte os. Herefter fik de en god periode, og i de sidste 20 minutter var der chancer i begge ender, så jeg synes uafgjort er et passende resultat, mente Tårups træner Martin Christiansen.

Tåsinge f. B.s næste kamp spilles søndag den 13. oktober kl. 11:00 på udebane mod Kildemosen, der ligger nummer to i rækken med 15 point.

Tårup IF skal på banen torsdag den 10. oktober kl. 18:00. Det sker på hjemmebane mod Oure Fodbold Akademi, der ligger nummer seks i rækken med fem point.

Denne artikel er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af data fra Fyens Stiftstidendes sportsredaktion og DBU.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Ole Maare-sagen: Skandaløs optræden af advokat

Fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat blev ikke stiftet for at yde bistand til advokatfirmaer, der er på randen af konkurs. Tværtimod: Fonden blev grundlagt for at støtte forskning, blinde, handicappede og kronisk syge. Derfor er det skandaløst, at fondens midler ikke er blevet anvendt til de nævnte formål, men i stedet i overvejende grad er blevet anvendt til at betale regninger til det nu krakkede advokatfirma Maare Advokatanpartsselskab, som den kendte advokat Ole Maare stod bag. Der er tillige stærkt kritisabelt, at der er foretaget et antal ulovlige dispositioner i fonden, sådan som fondens revisor har påpeget, og sådan som avisen har beskrevet det de seneste dage. Disse forhold er nu - helt berettiget - ved at blive undersøgt af Erhvervsstyrelsen. Det er i skrivende stund uklart, hvornår Erhvervsstyrelsens juridiske gennemgang af sagen er afsluttet, men man kan allerede nu med sindsro konstatere, at Maare Advokatanpartsselskab har optrådt amoralsk i sagen. For en fondsformand skal ikke bruge en fonds pengetank som malkeko, og en fondsformand bør ikke både bestyre en fond og samtidig modtage store millionbeløb for at administrere fonden, sådan som Ole Maare har gjort i den konkrete sag. Det er imidlertid en realitet, at Ole Maare i sin egenskab af advokat med den ene hånd har udskrevet dyre advokatregninger til fonden og i sin egenskab af fondsformand med den anden hånd godkendt de samme regninger i fondsbestyrelsen - i øvrigt sammen med en af sine egne ansatte, som var blevet indsat i fondens bestyrelse. Det er helt utilstedeligt. Og skandaløst. Og forbløffende skamløst. Ole Maare har igennem et langt advokatliv været i berøring med masser af mennesker i Odense og omegn. Nu har han med denne sag helt egenhændigt sværtet sit eget navn til. Derfor er sagen skidt for Ole Maare, for fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat - og ikke mindst for alle de mennesker, som fondens millioner kunne være kommet til gavn.

Annonce