Annonce
Albaniserien

Tåsinge f. B. får et point med uafgjort mod Tårup IF

Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg
Tirsdag kastede Tåsinge f. B.s kamp mod Tårup IF et point af sig.

Kvinde Albaniserien, Tåsinge f. B.-Tårup IF 2-2 (0-1).

Et point blev det til for Tåsinge f. B. på hjemmebane i tirsdagens 2-2-kamp mod Tårup IF. Det uafgjorte resultat var det første i sæsonen for Tåsinge f. B. i Kvinde Albaniserien. Tåsinge f. B.s mål blev scoret af Sabine Wurtz Nielsen (70) og Amalie Pedersen (87). Efter hjemmekampen ligger Tåsinge f. B. nummer fem med syv point og en samlet målscore på 17-26 efter ni spillede kampe ud af 12. Tårup IF ligger nummer seks med fire point og en samlet målscore på 8-35. Tårup IFs () fik gult kort. Tåsinge f. B.s træner har følgende kommentar: Vi er heller ikke helt tilfredse. Godt nok kom vi bagud med 0-2, men vi kom tilbage og burde nok have fået mere ud af anstrengelserne. Så vi har meget at arbejde med, sagde Tåsinges træner John Toft. . Fra Tårup IFs træner lyder det: Vi både hentede et point og mistede to. Og her tænker jeg på deres sene udligning. Det var brand ærgerligt, sagde Tårups træner Patrick Hansen. Tåsinge f. B.s næste kamp spilles torsdag den 6. juni kl. 18:30 på udebane mod Kildemosen, der ligger nummer tre i rækken med 17 point. Tårup IF skal på banen lørdag den 1. juni kl. 15:30. Det sker på hjemmebane mod bundholdet Aarup/Assens, der ligger sidst i rækken med nul point.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart

På vej mod store temperaturstigninger: Bliv klogere på Middelfarts klimaløsninger - og find ud af, hvordan du kan hjælpe til

Leder For abonnenter

Tabet af tillid

Det er ikke bare ærgerligt, at døren fra nu af er låst af om aftenen på Ringe Bibliotek. Det er også urimeligt for flertallet af brugere. Alligevel er det en naturlig konsekvens, efter at stedet gennem nogen tid har været udsat for hærværk i et omfang, der er uden for det, der betegnes som god opførsel. God opførsel er ellers, hvad man burde kunne forvente, når kommunen tilbyder borgerne at komme gratis i kontakt med computerudstyr og bøger til udlån efter normal lukketid. En ekstra service, som det ikke er rimeligt, at flertallet skal udelukkes fra, fordi et mindretal vælger at misbruge den tillid, kommunen har lagt til grund for ordningen. At tillid bliver misbrugt rækker imidlertid ud over bibliotekets vægge. Tillid er nemlig den lim, der får samfundet til at hænge sammen. Tillid står mellem linjerne. Det er det selvfølgelige i, at man passer på hinanden og på ting - uanset om det er éns egne ting eller nogle, man får stillet til rådighed som f.eks. et møbleret bibliotek. Det er svært at se nogen have noget imod idéen om det aftenåbne bibliotek. På alle måder må det være attraktivt for borgere i Ringe at kunne bruge biblioteket, når det passer dem bedst - uanset om de tilhører dem, der gerne vil vide mere, eller dem der keder sig og savner et sted at være. Da biblioteket er ubemandet, koster det intet at drive ud over tilliden til brugernes gode opførsel. Når biblioteket i Ringe fremover er aflåst om aftenen, er det derfor ikke bare ærgerligt og urimeligt. Det er også trist, for det er et symbol på afviklingen af en åbenhed, som vores samfund i årevis har brystet sig af, og som adskiller sig fra andre samfund, der ikke tør nøjes med at bygge på tillid men er nødt til at gøre sig afhængig af dens modsætning - kontrollen. Kontrol koster. Det værste ved den er dog, at lige så let, den er at indføre, lige så lang tid tager det at genopbygge den tillid, der er gået tabt.

Odense

Letbanens etape to: Venstre vil lade vælgerne tale inden beslutning

Annonce