Annonce
Serie 1

Tårup vinder vigtig 2-0 sejr

Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg
Tårup IF høstede tre point i lørdagens kamp mod B.67.

. Serie 1, pulje 1, Tårup IF-B.67 2-0 (1-0).

På hjemmebane vandt Tårup IF lørdag 2-0 over B.67.

Sejren var den sjette i sæsonen for Tårup IF i Serie 1, pulje 1.

Tårup IFs mål blev scoret af Alexander Paulsen (42 og 63). Efter hjemmekampen ligger Tårup IF nummer fem med 20 point og en samlet målscore på 30-18 efter 11 spillede kampe ud af 26. B.67 ligger nummer seks med 17 point og en samlet målscore på 34-24.

B.67s (), Tårup IFs Kasper Glue (17), B.67s Mohamed Khaled Abdel Rahman (30), B.67s Mikkel Damgaard Fredensborg Rasmussen (67) og B.67s Anders Schmidt (79) fik alle gule kort. Tårup IFs træner har følgende kommentar: - Det var en arbejdssejr, men den kom efter en 100 % koncentreret indsats, hvor det var de enkle midler, der gjorde udslaget, så vi er meget tilfredse med de tre point efter en periode med sammenlagt to point i de seneste tre kampe, sagde hjemmeholdets træner, Jens Rosenkrantz.

Fra B.67s træner lyder det: - Vi præsterer ikke, og vores boldomgang, der ellers er en af vores styrker, var dårlig kampen igennem, så generelt en dårlig perfomrmence af holdet, sagde udeholdets Johnny Boxer Hansen.

Tårup IFs næste kamp spilles søndag den 27. oktober kl. 11:00 på hjemmebane mod OB, der ligger nummer ti i rækken med 11 point. B.67 skal også på banen søndag den 27. oktober kl. 11:00. Det sker på udebane mod Tåsinge f. B., der ligger nummer 11 i rækken med ti point.

Denne artikel er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af data fra Fyens Stiftstidendes sportsredaktion og DBU.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Skandalelæge sagde det var mavesyre: 11 dage senere fødte Kristine sin døde søn

Læserbrev

Sammenlægning. 700 udsatte børn på én skole?

Synspunkt: Kære Susanne, det er ikke børnenes tarv at sammenlægge Vollsmose-skolerne. Hvordan skulle det gavne det enkelte barn i Vollsmose at samle over 700 udsatte børn på én skole? I mange år har politikerne i Odense snakket om, at vi skal have flere blandede skoler i Odense. Derfor er det meget svært at forstå, at de nu vil skabe en stor skole og samle alle børnene i Vollsmose på Abildgaardskolen. Det er hverken fagligt forsvarligt eller integrationsfremmende. Derudover er det svært at forstå, hvorfor politikerne ikke kan vente med at sammenlægge skolerne, indtil ombygningen er overstået, for at undgå at børnene bliver udsat for flere skoleskift og stress. I perioden, hvor ombygningen står på og nogle af familierne skal flyttes væk fra området og andre flytter ind, har børnene brug for ro omkring deres skolegang. De har brug for deres vante omgivelser, tryghed og deres lærere, som de har kendt i mange år. Politikernes argumentation om, at der bliver færre børn i området, holder ikke i vand. Der skal opføres nye boliger i området, når nogle af de nuværende boliger blev revet ned, hvilket betyder at der flytter nye familier og deres børn til området. Hvor skal de nye børn i området så gå i skole? Derudover er der omkring 1500 mennesker, som flytter til Odense hvert år. I det hele taget bliver der flere børn og ældre i Odense i fremtiden. Derfor er det en omgang tom snak at påstå, at sammenlægningen skyldes faldende børnetal i området. Dertil savner jeg, at I politikere svarer på, hvor tanken om at skabe flere blandede skoler i Odense er blevet af? Og hvorfor skulle de nye tilflyttere i Vollsmose vælge en skole med over 700 tosprogede børn? Der er overhovedet ikke noget sammenhæng mellem det, I politikere siger, og det I gør. Der er ingen, der siger, at vi skal have to skoler i området, hvis der ikke er behov for det i fremtiden. Det giver bare ikke mening at samle alle områdets børn på en skole midt i en periode, hvor der foregår ombygning og renovering i området. Jeg håber inderligt, at I politikere tænker jer om og ikke svigter de mest udsatte børn i vores by. I det mindste fortjener børnene ro omkring deres skolegang, indtil ombygningen er færdig. Vollsmose-børns faglige udvikling, tryghed og trivsel er mindst lige så vigtig, som det er tilfældet for resten af byens skolebørn. Hvorfor skal byens måske mest udsatte børn stilles ringere end andre børn?

Annonce