Annonce
Navne

Szhirley fylder 40 år

ARKIVFOTO 2016 af Szhirley- - Sanger Szhirley fylder 40 Âr d. 23. september 2016. (Foto: Emil Hougaard/Scanpix 2016)
Annonce

40 Fredag den 23. september fylder Szhirley 40 år.

Som 20-årig udsendte hun sit engelsksprogede debutalbum "I'm Coming", men faktisk har det været det danske sprog, der har vist sig at skulle bane vejen for den helt store karriere.

Szhirleys kreativitet har nemlig strakt sig vidt, og på cv'et kan hun skrive både sangerinde, skuespiller, tv-vært, radiovært, forfatter og blogger.

Efter en årrække som musicalskuespiller og med roller som blandt andet Anita i "West Side Story" og Sui i "Elsk Mig i Nat" udkom hun i 2008 med albummet "Hjerter Dame" og satte dermed ikke bare sit nabolag på danmarkskortet med sangen "Gammel Kongevej" men også i den grad sig selv.

I 2008 blev hun inviteret til at være med i TV2's populære underholdningsprogram "Vild med dans", og i 2012 kunne danskerne se hende i rollen som mor i DR-julekalenderen "Julestjerner".

De senere år har sangerinden haft kriblen i fingrene, og det har resulteret i flere projekter - blandt andet børnebogen "Charlie på musiklejr" og en blog, hvor danskerne kan følge med i hendes liv og karriere.

Sangerinden er desuden mor til to sønner, som hun har med sin mand, produceren Mads Møller.

- Jeg synes, jeg er privilegeret både privat og karrieremæssigt. Højdepunkterne i mit privatliv tæller selvfølgelig vores to vidunderlige drenge og vores hyggelige og romantiske bryllup sidste år, siger Szhirley selv.

Dagen før den store dag fejrer sangerinden udgivelsen af albummet "Timeglas".

- Jeg kommer nok til at holde en lille, stille og rolig fødselsdag med min mand, vores drenge og min mor, for dagen før holder jeg releasefest/40-års fødselsdag, hvor jeg regner med, at vi skal give den lidt gas. Så der er stor chance for "ondt i håret" på min rigtige fødselsdag, siger sangerinden. (ritzau)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nordfyn

Mårhundefund bekymrer fynske jægere

Annonce