Annonce
Nordfyn

Syv måder at tabe sig på

Snart kommer det til at vrimle med motionister i Veflinge. Arkivfoto

Når projekt Veflinge liv og fællesskab begynder i januar, skal deltagerne tabe sig gennem forskellige tiltag.

1. Færre søde og usunde sager. Til det formål vil Dagli'Brugsen i Veflinge tilbyde salg af såkaldte ugemadkasser indeholdende sund mad til fem af ugens dage.

2. En kostvejler fra Nordfyns Kommune vil udstyre deltagerne med ugentlige kostplaner.

3. Deltagerne skal dyrke motion i Veflinge Gymnastik- og Idrætsforening. De vælger selv én eller flere af idrætsforeningens tilbud. Håbet og målet er, at kontingentet kan betales af de fonde, man er ved at søge.

4. En gang i kvartalet holdes inspirationsdag, hvor hallen lejes hele dagen, og hvor deltagerne anonymt vejes og konditionstestes. Dog ikke mere anonymt, end at der vil blive opmuntrende præmier og kåringer til den familie, som har tabt sig mest, den person, som har tabt sig mest, og til den person, som har forbedret sin kondi mest. Det er en vægt, hvor deltageren får et stykke papir med hjem, med aktuel vægt, bodyage, og meget mere, så man får syn på sagen med det samme.

5. Psykoterapeut Doris K. Mogensen vil tilbyde individuelle samtaler med de deltagere, som har brug for det. Og vil ligeledes foranstalte gruppesamtaler, hvor deltagerne mentalt kan holde hinanden oppe.

6. I Dagli'Brugsen opsættes et stort rør, som løbende fyldes op, så man som en motiverende faktor kan følge med i hvor meget, at byen har tabt sig.

7. Deltagerne kan følge deres fremgang gennem registrering af vægt, bmi, hoftetalje-ratio, konditionstest, cooper- eller cykeltest.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Kirketur og Kingo-aften

Fyn For abonnenter

Kendt Odense-advokat i dobbeltrolle: Gav sig selv millionhonorar fra velgørenhedsfond

Annonce