Annonce
Sydfyn

Syv bøder på en time: Masser af ulovligheder i Gudme

Det var ikke så lidt, to betjente fik på blokken, da de lagde vejen forbi Gudme torsdag eftermiddag. Foto: Michael Bager
En patrulje fra Fyns Politi var en tur i Gudme torsdag eftermiddag, og så blev der ellers stanget bøder ud i stor stil.
Annonce

Gudme: Der var noget at komme efter, da et par betjente fra Fyns Politi var på visit i Vestergade i Gudme torsdag eftermiddag.

I løbet af omkring en time blev blokken fundet frem i alt syv gange, oplyser Christian Billesø, der er politikommissær ved Fyns Politi.

En 15-årig dreng fra Gudbjerg måtte finde sig at se sin i øvrigt uforsikrede knallert blive kørt til undersøgelse på politigården i Odense, fordi den var i stand til at køre hurtigere, end loven tillader, og samme skæbne overgik en 15-årig dreng fra Hesselager-kanten.

En 59-årig mand fra lokalområdet og en 26-årig mand fra Tåsinge kørte bil uden at have spændt selen, mens tre mænd på henholdsvis 43, 64 og 54 år talte i håndholdt mobiltelefon, mens de førte bil. En forseelse, som ifølge Christian Billesø koster 1500 kroner i bøde og et klip i kørekortet.

Hvad de to knallerter angår, så vil drengene, hvis de viser sig at være ulovlige, få hver en bøde, og i gentagelsestilfælde vil knallerten blive konfiskeret.

Og så er det ikke sikkert, at folk med et afslappet forhold til trafikale regler kan ånde lettet op, selv om betjentene forlod byen ved 16-tiden.

- Vi kan ikke udelukke, at vi kommer igen, lyder det fra Christian Billesø.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Fynsk professor støtter nye mundbindskrav: - Men vi ved ikke helt, hvor meget det hjælper

Danmark

Krav, undtagelser og straf: Her er alt, du bør vide om reglerne om mundbind

Fyn

Der er mundbind nok: Dagligvarebutikker i Odense er klar til nye restriktioner

Annonce