Annonce
Fyn

Sympatien fortsætter: Endnu en filantrop donerer penge til Jytte og Poul Erik, der blev fuppet af svindler

Jytte Carlsen kunne tirsdag afhente 5.000 kroner på avisen. Onsdag kunne hun tage turen igen, da endnu en pengegave ventede. Foto: Christian Nordholt
Jytte og Poul Erik Carlsen mistede hele deres opsparing til en svindler, der tog fusen på dem. Det har vakt sympati i en sådan grad, at parret nu har modtaget to anonyme pengedonationer. Hustruen, Jytte Carlsen, er meget taknemmelig og rørt, fortæller hun til avisen.

I slutningen af september mistede Jytte og Poul Erik Carlsen fra Odense 10.000 kroner, da en telefonsvindler havde held til at lokke koder til netbank og NemID ud af Jytte Carlsen.

Selvom ægteparret var flove over, at de faldt for svindelnummeret, valgte de at stå frem og fortælle deres historie i avisen. Parret forklarede, at selvom 10.000 kroner ikke er mange penge, var det alt, de havde.

- Det er ikke fordi, vi forventer, at der kommer nogen og starter en indsamling for os. Men vi vil meget gerne gøre andre opmærksomme på, at der findes mennesker, der er så skammelige, at de snyder sig til andres penge på den måde, sagde Poul Erik Carlsen dengang til avisen.

Det endte med at belønne sig. Tirsdag bragte Fyens Stiftstidende nyheden om, at en anonym avislæser donerede 5.000 kroner til ægteparret. Nu har endnu en donor, der også ønsker at være anonym, meldt sig på banen. Denne gang med 3.000 kroner.

- Jeg synes, det er synd for dem. Og jeg har råd til at betale de 3.000 kroner uden, at der bliver slået hul i bunden, siger julemand nummer to, som den anonyme giver gerne vil kaldes.

Annonce

Meget taknemmelig og rørt

Jytte Carlsen er overvældet, da hun modtager de gode nyheder.

- Hold da op. Det er da utroligt. Jeg er ikke helt kommet mig over det andet endnu, men det er da helt fantastisk, at der findes så mange flinke mennesker. Jeg er så taknemmelig og så rørt, siger en tydeligt påvirket Jytte Carlsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce