Annonce
Faaborg-Midtfyn

Svigtende billetsalg: Det Rigtige Faaborg aflyser live-arrangement

De seneste år har der været omkring 300 gæster til Det Rigtige Faaborg Live. I år blev der kun solgt 150 billetter. Arkivfoto: ahphotography.dk

Faaborg: Der bliver alligevel ikke lokal live-musik på Hotel Faaborg Fjord fredag 1. november.

Mediehuset Det Rigtige Faaborg, som står bag Det Rigtige Faaborg Live vol. 3, har aflyst festlighederne på grund af svigtende billetsalg.

- Vi har valgt at aflyse arrangementet, fordi vi her mandag kunne konstatere, at der kun er solgt 150 billetter. De to foregående år har der været 300 gæster til arrangementerne. Det handler både om, at det skal kunne løbe rundt økonomisk, men vi synes, det er for lidt til at holde den fest, vi gerne vil, og hvor vi kan fylde rammerne ud, forklarer direktør Henrik Poulsen.

De, der havde købt billetter til arrangementet, er blevet kontaktet og har fået refunderet deres betaling.

- Vi er meget bevidste om, at når man sætter mange ting i gang, så er det ikke alting, der lykkes. Jeg synes selvfølgelig, at det er rigtig ærgerligt, og vi vil prøve at granske lidt og finde ud af, hvorfor arrangementet ikke kunne trække nok gæster i år, siger han.

- Vi er bestemt ikke færdige med at lave arrangementer og koncerter. Og snart har vi noget nyt i støbeskeen, understreger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce