Annonce
Faaborg-Midtfyn

Svigtende billetsalg: Det Rigtige Faaborg aflyser live-arrangement

De seneste år har der været omkring 300 gæster til Det Rigtige Faaborg Live. I år blev der kun solgt 150 billetter. Arkivfoto: ahphotography.dk

Faaborg: Der bliver alligevel ikke lokal live-musik på Hotel Faaborg Fjord fredag 1. november.

Mediehuset Det Rigtige Faaborg, som står bag Det Rigtige Faaborg Live vol. 3, har aflyst festlighederne på grund af svigtende billetsalg.

- Vi har valgt at aflyse arrangementet, fordi vi her mandag kunne konstatere, at der kun er solgt 150 billetter. De to foregående år har der været 300 gæster til arrangementerne. Det handler både om, at det skal kunne løbe rundt økonomisk, men vi synes, det er for lidt til at holde den fest, vi gerne vil, og hvor vi kan fylde rammerne ud, forklarer direktør Henrik Poulsen.

De, der havde købt billetter til arrangementet, er blevet kontaktet og har fået refunderet deres betaling.

- Vi er meget bevidste om, at når man sætter mange ting i gang, så er det ikke alting, der lykkes. Jeg synes selvfølgelig, at det er rigtig ærgerligt, og vi vil prøve at granske lidt og finde ud af, hvorfor arrangementet ikke kunne trække nok gæster i år, siger han.

- Vi er bestemt ikke færdige med at lave arrangementer og koncerter. Og snart har vi noget nyt i støbeskeen, understreger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Fængselsforbundet: - Vi kan aldrig undgå, at indsatte tager livet af sig selv

Læserbrev

Sammenlægning. 700 udsatte børn på én skole?

Synspunkt: Kære Susanne, det er ikke børnenes tarv at sammenlægge Vollsmose-skolerne. Hvordan skulle det gavne det enkelte barn i Vollsmose at samle over 700 udsatte børn på én skole? I mange år har politikerne i Odense snakket om, at vi skal have flere blandede skoler i Odense. Derfor er det meget svært at forstå, at de nu vil skabe en stor skole og samle alle børnene i Vollsmose på Abildgaardskolen. Det er hverken fagligt forsvarligt eller integrationsfremmende. Derudover er det svært at forstå, hvorfor politikerne ikke kan vente med at sammenlægge skolerne, indtil ombygningen er overstået, for at undgå at børnene bliver udsat for flere skoleskift og stress. I perioden, hvor ombygningen står på og nogle af familierne skal flyttes væk fra området og andre flytter ind, har børnene brug for ro omkring deres skolegang. De har brug for deres vante omgivelser, tryghed og deres lærere, som de har kendt i mange år. Politikernes argumentation om, at der bliver færre børn i området, holder ikke i vand. Der skal opføres nye boliger i området, når nogle af de nuværende boliger blev revet ned, hvilket betyder at der flytter nye familier og deres børn til området. Hvor skal de nye børn i området så gå i skole? Derudover er der omkring 1500 mennesker, som flytter til Odense hvert år. I det hele taget bliver der flere børn og ældre i Odense i fremtiden. Derfor er det en omgang tom snak at påstå, at sammenlægningen skyldes faldende børnetal i området. Dertil savner jeg, at I politikere svarer på, hvor tanken om at skabe flere blandede skoler i Odense er blevet af? Og hvorfor skulle de nye tilflyttere i Vollsmose vælge en skole med over 700 tosprogede børn? Der er overhovedet ikke noget sammenhæng mellem det, I politikere siger, og det I gør. Der er ingen, der siger, at vi skal have to skoler i området, hvis der ikke er behov for det i fremtiden. Det giver bare ikke mening at samle alle områdets børn på en skole midt i en periode, hvor der foregår ombygning og renovering i området. Jeg håber inderligt, at I politikere tænker jer om og ikke svigter de mest udsatte børn i vores by. I det mindste fortjener børnene ro omkring deres skolegang, indtil ombygningen er færdig. Vollsmose-børns faglige udvikling, tryghed og trivsel er mindst lige så vigtig, som det er tilfældet for resten af byens skolebørn. Hvorfor skal byens måske mest udsatte børn stilles ringere end andre børn?

Annonce