Annonce
Sydfyn

Svendborgspillested jubler over Love Shop-booking: Største navn nogensinde

Jens Unmack og Love Shop gæster til oktober Spillestedet Harders i Møllergade. Og det er lidt af et scoop for det intime spillested, mener booker Mads Stephensen. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg
Til oktober giver Love Shop koncert på Harders i Svendborg. Det er noget nær det største navn, som har betrådt spillestedets scene, forklarer booker Mads Stephensen.

Svendborg: Spillestedet Harders i Svendborg har gjort det, man vist godt kan kalde et scoop.

Det er således lykkes at lokke det danske band Love Shop til Svendborg, hvor det giver koncert for beskedne 150 publikummer, som der er plads til på spillestedet i Møllergade.

Ganske bemærkelsesværdigt, forklarer booker på Harders Mads Stephensen, da det hverken er hverdagskost for dem at kunne præsentere så stort et navn, eller at Love Shop spiller på så lille en scene.

- Hvis du kigger på deres koncerthistorie de sidste mange år, vil du se, at de ikke har spillet mange steder, som er lige så småt som vores. Det er normalvist et band, som vi skal kigge langt efter, da det er svært at få dem ned i en økonomi, hvor det kan lade sig gøre, siger han.

Mads Stephensen fortæller, at flere ting har måttet gå op i en større enhed for, at det lige netop lykkedes denne gang.

- Jeg har dagligt dialog med andre bookere, og pludselig opstod der en mulighed. Der var en dato, hvor det kunne lade sig gøre for begge parter, og så hoppede vi på, siger han og forklarer, at Harders desuden har fået bandet til en "favorabel" pris.

- Og så handler det om, at vi i det hele taget gør et godt stykke arbejde, som betyder, at musikerne respekterer stedet. Vi er garant for nogle gode oplevelser, og det tror jeg spredes. Ikke bare blandt publikum og bookerne, men også blandt musikerne.

- Det er et sted, som man gerne vil spille, og jeg er sikker på, at Love Shop får en unik oplevelse som band ved at være så tæt på folk, som de kommer til her, siger han.

Annonce

Større end Lukas Graham

Nu skal det ikke lyde sådan, at Harders aldrig har haft store musiknavne på plakaten. Tidligere har topbands som Folkeklubben, Volbeat og Lukas Graham betrådt scenen i Møllergade.

Men der er én forskel, som gør, at Love Shop nok er det største, Harders har præsteret i spillestedets historie.

- De andre har besøgt os helt i starten af deres karrierer, da de var nye. Lukas Graham var endda et sats, da man bookede dem. Volbeat er lidt samme historie, siger Mads Stephensen.

Love Shop er derimod mere end veletableret og fortsat på toppen af deres karriere og har dermed været sværere at få fat i, mener bookeren.

- De har været folkeeje gennem mange år og er en fast bestanddel af den dansksprogede rockmusik. Jens Unmack (forsanger i Love Shop. red.) er et ikon i sig selv, siger han.

Halvdelen solgt

Ifølge Mads Stephensen venter der både publikummer og bandet en oplevelse ud over det sædvanlige til koncerten, der finder sted i Harders' intime rammer den 19. oktober.

- Det er et band, som plejer at spille på større scener, så det bliver sjovt at opleve, hvordan de reagerer på at komme så tæt på publikum.

- Scenen er 40 centimeter høj, så det første Jens Unmack kommer til at se er ansigtet på en fan. Der er ingen afskærmning, det bliver sveddryppende varmt. Det bliver lige præcist, som det skal være, siger Mads Stephensen.

Billetterne til koncerten blev sat til salg i sidste uge, og der er godt gang i salget, forklarer bookeren.

- Der er stadig billetter at hente, men vi har allerede solgt halvdelen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Juleåbent hos Galleri KHS

Annonce