Annonce
Navne

Svendborgs største erhvervsmægler opruster med ny mand på holdet

Nordicals Svendborg forstærker med Niels Peter Nøddeskou-Fink. Pressefoto
Annonce

Svendborgs største erhvervsmægler opruster med et nyt lokalkendt ansigt. Nordicals Svendborg har længe haft travlt, og derfor har de forstærket med Niels Peter Nøddeskou-Fink.

Den nye mand kommer med titler som kædechef for flere forretninger i bilverdenen, GOG-spiller, controller i Europa Parlamentet samt flere bestyrelsesposter med i bagagen. Hans næste store opgave bliver at sælge, udleje og formidle Sydfyn.

- Jeg blev med det samme fristet, da jeg fik tilbudt denne spændende mulighed. Jeg er jo bankuddannet, så jeg glæder mig til at komme i gang med rådgivning igen, siger Niels Peter Nøddeskou-Fink i en pressemeddelelse og tilføjer:

- Jeg har i en del år arbejdet væk fra Svendborg, og jeg glæder mig til at komme hjem til min by og mit store netværk.

Niels Peter Nøddeskou-Fink er 53 år og bor i Gudme. I de seneste mange år har han arbejdet som direktør i byggebranchen og senere som kædechef i autobranchen - i henholdsvis Din Bilpartner og Tectyl Danmark. Fremover kan han vise et visitkort med titlen erhvervsrådgiver frem.

- Jeg håber og tror, at jeg kan bidrage med en masse. At jeg kan bruge mit netværk og være med til at løfte investeringsmarkedet her i Svendborg, slutter han i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce