Annonce
Sport

Svendborg Rabbits blot én sejr fra semifinale

Brandon Tabb med bolden og resten af Rabbits-spillerne øjner en semifinaleplads. Foto: Katrine Becher Damkjær
Hvis det mandag lykkes for Svendborg Rabbits at besejre Team FOG Næstved i den tredje kvartfinalekamp, så er fynboerne videre til semifinalen. Direktør Troels Mortensen slår fast, at kaninerne er klar til kamp.

BASKETBALL: Med to sejre i kvartfinaleserien allerede er opskriften klar for Svendborg Rabbits. En sejr over Team FOG Næstved mandag aften vil sikre svendborgenserne videre avancement til semifinalen.

Ifølge kaninernes direktør, Troels Mortensen, er de klar til at gribe muligheden.

- Vi er klar. Vi er godt klar over, vi er foran 2-0, som betyder, at det er vind eller forsvind for Næstved. Så de vil selvfølgelig komme med 200 kilometer i timen, og vi skal modstå det pres, siger Rabbits-direktøren til Sport Fyn.

Annonce

- Vi er også med på, at vi har en gylden mulighed for at få lukket serien, og det er der mange gode årsager til at få gjort.

- Den ene er selvfølgelig, at vi gerne vil i semifinalen, men der er heller ikke nogen grund til, vi skal lægge et unødigt pres på os selv ved at skulle til Næstved på torsdag. For os handler det om at holde fokus, holde vores spillestil og vores stærke forsvar, og så skal vi have lukket den serie.

- De vil komme med 200 i timen, og den intensitet skal vi matche fra starten af. Næstved-spillerne skal ikke få færden af, at det godt kan lade sig gøre. De skal ikke tro, at de kan komme til Svendborg og Rise Sparekasse Arena og tage sejren med hjem.

Altid tæt mod Næstved

I den første kvartfinalekamp måtte Rabbits i overtid, før det blev til en sejr. Sidenhen har de også vundet i Næstved, og selvom de kun har tabt én gang til sydsjællænderne i sæsonen, så spår Troels Mortensen endnu et tæt opgør.

- Nu har vi spillet seks kampe mod Næstved i denne sæson. Vi har godt nok vundet fem af dem, men vi minder spillerne om, at hvis man tager alle de seks kamp og lægger sammen, så har vi faktisk kun vundet med 20 point. Det vidner om, at de to hold spiller næsten lige op med hinanden.

Udover en masse dage til forberedelse ligger der en anden mulig gevinst og venter på Rabbits-spillerne.

- Vi har også sagt til spillerne, at der er en ekstra gulerod, hvis vi vinder mandag. Så er der ti dage til den første semifinale, som betyder, vi kan give dem et par ekstra fridage til at få restitueret ordentligt, fortæller direktøren og oplyser desuden, at alle spillere er klar til opgøret udover Leonardo Carlino, der fortsat døjer med rygproblemer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Middelfart

Efter fire år i kørestol har Johnny fået nok af Middelfart Kommune: Nu stiller han op til byrådet - og han har kun én mærkesag

Annonce