Annonce
Sport

Svendborg-Oures træner erkender: - Vi må en tur tilbage til Danmarksserien

Svendborg-Oure er efter en lovende start på sæsonen løbet ind i masser af modgang og andre udfordringer. Her var den hvidblusede verden lidt mere lovende, da rutinerede Jeppe Marquartsen duellerede mod Dalum-dribleren Julius Fechtenburg i efterårets kamp under de høje bøge. Nu må sydfynboernes teknisk velfunderede hold tilbage til de tidligere gode sejrsvaner i Danmarksserien, når foråret er slut. Foto: Katrine Becher Damkjær
Træenr Chris Margaard erkender efter 0-5 hjemme mod B93, at springet op i 2. division har været stort og vil ikke bruge skader og virus-karantæner som undskyldninger.

FODBOLD: Det var allerede længe inden startfløjtet en voldsomt svær mission, da Svendborg-Oure FA stillede op til hjemmekampen mod topholdet B93.

Inden kampen havde oprykkeren hele 12 points op til nedrykningsstregen, og i sidste uge måtte truppen holde pause fra træningen og passe selv-isolationen, da spilleren Oliver Johansen i starten af ugen blev testet positiv for tidens meget omtalte virus.

Men resten af spilleren var op til kampen erklæret klar til at spille efter negative tests

Træner Chris Margaard havde valgt at blande sine kort på en ny facon, så alle spillerne blev holdt både mentalt og fysisk friske efter den hårde opstart.

- Men B93 er et megadygtigt hold, der spiller utroligt hurtigt og i faste mønstre. Det må vi bare anerkende.

- Og så hjalp det naturligvis ikke, at vores anfører og forsvarer Mathias Hansen udgik efter fem minutter med en fiberskade. Naturligvis skal det med, at vi ikke havde fået trænet en hel uge, men det skal ikke lyde som undskyldninger, for når solen går ned denne dag, kan ingen indvende noget mod B93-sejren, sagde Chris Margaard efter kampen hjemme på Tipsvænget, hvor der blev spillet på et flot græstæppe.

Retur til Danmarksserien

Chris Margaard kunne efter kampen konstatere, at sydfynboerne nu må en tur ned i Danmarksserien.


Men B93 er et megadygtigt hold, der spiller utroligt hurtigt og i faste mønstre. Det må vi bare anerkende.

Svendborg Oure FA-træner Chris Margaard


- Det har vi det helt cool med. Vi skal en række ned og igen lære at vinde kampe. Der er ingen, som kommer efter mig for at konstatere det. 2. division har på flere områder været for stor en omgang for os, sagde træneren, der indledte arbejdet i sommerferien efter skiftet fra Otterup og den forårsgyser, hvor netop Svendborg-Oure FA sikrede sig oprykningen.

Svendborg-Oure FA's næste kamp er mod endnu en københavnsk klassemodstander, når turen går til Frem i Valby Idrætspark på lørdag.

Debat

Opråb til de unge. Kom nu i gang

Coronavirus

Rejsevejledninger bliver lempet - men ferierejser frarådes

Erhverv

Succes-investor skal finde globale stjerneskud: Kommune hyrer privat iværksætterhjælp