Annonce
Sydfyn

Svendborg-musiker hædret med pris

Anders Ringgaard Andersen blev den anden modtager af Folk for Folks jubilæumspris. Foto: Katrine Becher Damkjær
Musikforeningen Folk for Folks jubilæumspris gik til Svendborg-musikeren Anders Ringgaard Andersen.
Annonce

Svendborg: Anders Ringgaard Andersen kan kalde sig prisvinder.

Musikeren, som bor i Svendborg, har således vundet musikforeningen Folk for Folks jubilæumspris, og det er der ifølge en pressemeddelelse fra foreningen en del gode grunde til.

Det fremhæves blandt andet, at Anders Ringgaard Andersen i en årrække har arbejdet for udbredelsen af folkemusikken lokalt såvel som på det større landkort, og at han giver indtryk af aldrig at stå stille og hele tiden er i gang med nye idéer.

Han er konservatorieuddannet som klassisk musiker på basun, men har taget en overbygning, så han også kan gøre sig som folkemusiker på harmonika, og så spiller og synger han ifølge pressemeddelelsen med en medrivende energi og positiv udstråling.

Annonce

I Dr. Rolfs fodspor

Med prisen følger 5000 kroner og et maleri begået af kunstneren Marrian Bødker Larsen, og det er anden gang, den bliver uddelt.

Første gang var, da Folk for Folk kunne fejre 10 års jubilæum i 2015, og ved den lejlighed var det Ole Rolf, der også er kendt som Dr. Rolf og siden nåede national berømmelse via sin deltagelse i X-Factor, der var modtager.

Hvad Anders Ringgaard Andersen angår, så har han ifølge pressemeddelelsen spillet på store scener i både ind- og udland og er med sin smittende entusiasme altid en fornøjelse at opleve - uanset om det så er på en scene eller i andre sammenhænge.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce