Annonce
Erhverv

Svendborg-ildsjæl hyldet: Optimistprisen gik til erfaren oliemand

Odense: Fynsk Erhverv uddeler Optimistpris 2017 til Carl Aage Jensen, bestyrelsesformand i C. C. Jensen i Svendborg. Fra venstre er det Carl Aage Jensen og bestyrelsesformand for Fynsk Erhverv, Jørgen Dirksen. Foto: Robert Wengler

Carl Aage Jensen, bestyrelsesformand i den svenborgensiske oliefiltreringsvirksomhed C.C. Jensen A/S, blev torsdag aften tildelt Fynsk Erhvervs Optimistpris 2017 for sit ukuelige engagement.

- Han er en dygtig og erfaren forretningsmand med et stort engagement i de mennesker og det lokalsamfund, som han færdes blandt. En ildsjæl, der brænder igennem og gør en kæmpe forskel.

Sådan lød en blandt flere begrundelser for, at Carl Aage Jensen - nuværende bestyrelsesformand og tidligere direktør i Svendborg-virksomheden C.C. Jensen - kunne kalde sig vinder af "Fynsk Erhvervs Optimistpris 2017", som torsdag aften blev uddelt i Odeon.

Ordene til prisvinderen blev skænket af formand i Fynsk Erhverv, Jørgen Dirksen, der yderligere hæftede sig ved Carl Aage Jensens personlige indlevelse og afsmittende adfærd.

- Årets prismodtager nyder stor respekt hos medarbejderne i virksomheden, fordi hans stærke værdier og omsorg for kollegerne bidrager til en stærk arbejdspladskultur. Også i Svendborg nyder han stor respekt for sin dedikerede indsats, og han er meget vellidt for sin altid lune og humoristiske tilgang, sagde Jørgen Dirksen.

Optimistprisen

Er på årlig basis blevet overrakt fynske ildsjæle af Fynsk Erhverv siden 1987.De indstillede kandidater til prisen skal ifølge Fynsk Erhverv være "ukuelige optimister med et aldrig svigtende humør og gå-på-mod i hverdagen."

De seneste tre års vindere er ejer af Restaurant Grønttorvet Søren Windell (2016), administrerende direktør i Gartneriet Rosborg-Bellinge Jonny Albertsen (2015) og indehaver af Midtfyns Bryghus Eddie Szweda (2014).

Årets vinder, Carl Aage Jensen, er nuværende bestyrelsesformand og tidligere direktør i Svendborg-virksomheden C.C. Jensen, der producerer filterløsninger til oliebeholdere.

I 2015 havde C.C. Jensen en omsætning på 308 millioner samt en formue på godt 40 millioner.

Annonce

Sydfyns svar på Danfoss-gigant

Foruden sit arbejde for oliefiltreringsvirksomheden C.C. Jensen - der i 2015 omsatte for over 300 millioner kroner - blev Carl Aage Jensen hyldet for sit formandskab i Svendborg Alliancen og næstformandskab i energisamarbejdet Go2Green samt en generel villighed til at bidrage med såvel visioner som arbejdskraft.

- Om det er indsatsen for klima og grønne jobs i regi af GO2Green, visionerne om et nyt SIMAC på havnen, Hospice Sydfyn eller hans store indsats for at få DGI's landsstævne til Svendborg i 2020, så er årets prismodtager dybt involveret og engageret, sagde Fynsk Erhverv-formanden, inden han slog fast:

- Han er Sydfyns svar på Jørgen Mads Clausen (bestyrelsesformand i familiekoncernen Danfoss, red.).

Med til Optimistprisen fulgte en bog af kunstneren Jens Galschiøt udført i oxyderet kobber, et diplom og en Hoptimist samt et gratis virksomhedsmedlemskab til Fynsk Erhverv i 2017.

Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Mai-Britt skal ikke længere holde vejret af nervøsitet: To år efter politiker-løfte er vakkelvornt vippeleje omsider blevet fikset

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Frygteligt, grotesk og helt vanvittigt: Folketinget kræves på banen i sag om 'betongulv' i skovbund

Fyn For abonnenter

Nyborg-rektor kæmper for opholdstilladelse til syrisk elev: - Jeg tror på Aya, når hun siger, hun er i fare

Annonce