Annonce
Albaniserien

Svendborg fB vinder over OB i målrig kamp

Arkivfoto: Kim Rune
Svendborg fB gik fra banen med tre point i onsdagens kamp mod OB.

Fynsserien, mænd, Svendborg fB-OB 3-2 (1-1).

Hjemmekampen mod OB resulterede i tre point for Svendborg fB. Onsdagens kamp endte 3-2. Sejren var den tiende i sæsonen for Svendborg fB i Fynsserien, mænd. Svendborg fBs mål blev scoret af Frederik Nellemann (20), Kujtim Rexha (75) og Kasper Hviid (80). Efter hjemmekampen ligger Svendborg fB nummer syv med 35 point og en samlet målscore på 54-41 efter 23 spillede kampe ud af 26. OB ligger nummer 13 med ti point og en samlet målscore på 24-58. OBs () fik gult kort. Svendborg fBs træner har følgende kommentar: Det blev en rigtig god kamp, hvor OB'erne testede os på alle parametre. At vi så vandt på den baggrund, det gør selvfølgelig sejren ekstra dejlig, sagde hjemmeholdets træner Søren Dag. . Fra OBs træner lyder det: Sjovt nok, så er jeg egentlig ganske tilfreds. SfB har et ungt og rigtig godt mandskab, og vores indsats er absolut godkendt. Vi havde chancen for at score til 3-1, men missede, og som det hele skred frem, så var deres sejr fortjent, sagde OB's træner Søren Peter Jørgensen. Svendborg fBs næste kamp spilles lørdag den 1. juni kl. 12:00 på hjemmebane mod Dalum IF, der ligger nummer seks i rækken med 39 point. OB skal på banen søndag den 2. juni kl. 13:00. Det sker på hjemmebane mod Bogense G & IF, der ligger nummer tre i rækken med 48 point.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart

På vej mod store temperaturstigninger: Bliv klogere på Middelfarts klimaløsninger - og find ud af, hvordan du kan hjælpe til

Leder For abonnenter

Tabet af tillid

Det er ikke bare ærgerligt, at døren fra nu af er låst af om aftenen på Ringe Bibliotek. Det er også urimeligt for flertallet af brugere. Alligevel er det en naturlig konsekvens, efter at stedet gennem nogen tid har været udsat for hærværk i et omfang, der er uden for det, der betegnes som god opførsel. God opførsel er ellers, hvad man burde kunne forvente, når kommunen tilbyder borgerne at komme gratis i kontakt med computerudstyr og bøger til udlån efter normal lukketid. En ekstra service, som det ikke er rimeligt, at flertallet skal udelukkes fra, fordi et mindretal vælger at misbruge den tillid, kommunen har lagt til grund for ordningen. At tillid bliver misbrugt rækker imidlertid ud over bibliotekets vægge. Tillid er nemlig den lim, der får samfundet til at hænge sammen. Tillid står mellem linjerne. Det er det selvfølgelige i, at man passer på hinanden og på ting - uanset om det er éns egne ting eller nogle, man får stillet til rådighed som f.eks. et møbleret bibliotek. Det er svært at se nogen have noget imod idéen om det aftenåbne bibliotek. På alle måder må det være attraktivt for borgere i Ringe at kunne bruge biblioteket, når det passer dem bedst - uanset om de tilhører dem, der gerne vil vide mere, eller dem der keder sig og savner et sted at være. Da biblioteket er ubemandet, koster det intet at drive ud over tilliden til brugernes gode opførsel. Når biblioteket i Ringe fremover er aflåst om aftenen, er det derfor ikke bare ærgerligt og urimeligt. Det er også trist, for det er et symbol på afviklingen af en åbenhed, som vores samfund i årevis har brystet sig af, og som adskiller sig fra andre samfund, der ikke tør nøjes med at bygge på tillid men er nødt til at gøre sig afhængig af dens modsætning - kontrollen. Kontrol koster. Det værste ved den er dog, at lige så let, den er at indføre, lige så lang tid tager det at genopbygge den tillid, der er gået tabt.

Odense

Letbanens etape to: Venstre vil lade vælgerne tale inden beslutning

Annonce