Annonce
Albaniserien

Svendborg fB vinder over Kerteminde BK i målrig kamp

Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg
Svendborg fB gik fra banen med tre point i søndagens kamp mod Kerteminde BK.

Fynsserien, mænd, Svendborg fB-Kerteminde BK 4-1 (2-0).

Hjemmekampen mod Kerteminde BK resulterede i tre point for Svendborg fB. Søndagens kamp endte 4-1. Sejren var den tredje i træk og den tredje i sæsonen for Svendborg fB i Fynsserien, mænd.

Svendborg fBs mål blev scoret af Svenne Myrthy (9), Christian Skovgaard (13), Magnus Søgård (63) og Marius Bergamo Sørensen (70). Efter hjemmekampen ligger Svendborg fB nummer fire med ti point og en samlet målscore på 16-7 efter fem spillede kampe ud af 28. Kerteminde BK ligger nummer ni med seks point og en samlet målscore på 11-15.

Svendborg fBs træner har følgende kommentar: - Vi startede godt op og kom foran 2-0 ret hurtigt. Det skabte ro, og måske derfor blev humøret ikke ødelagt, selvom de reducerede. Vi beholdt rytmen og initiativet, så stor ros til hele holdet, hvor en solid grundstamme holder niveauet, trods flere nye ansigter i startopstillingen, sagde træner Søren Dag.

Fra Kerteminde BKs træner lyder det: - Ingen tvivl om, at SfB har et rigtig godt mandskab, og at de vinder fortjent. Men deres første to mål var rene foræringer, og da vi scorer til 1-2 var de lidt rystet. Havde vi udlignet, var kampen nok endt anderledes. Målet til 3-1 ødelagde dog alle de drømme, sagde Kertemindes træner Ulrik Jepsen.

Svendborg fBs næste kamp spilles søndag den 15. september kl. 11:00 på hjemmebane mod Flemløse/Hårby, der ligger nummer 12 i rækken med fem point. Kerteminde BK skal på banen onsdag den 11. september kl. 18:00. Det sker på hjemmebane mod Krarup/Espe, der ligger nummer ti i rækken med seks point.

Denne artikel er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af data fra Fyens Stiftstidendes sportsredaktion og DBU.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fodbold

Odense Q på pokaltogt efter lussing

Leder For abonnenter

Utroværdig optræden af to Venstre-folk

Hvis man vil være en troværdig politiker, skal man gøre mere end at udstede nogle hastige løfter for at tækkes pressen og vælgerne. Man skal også sikre sig, at de løfter, man udsteder, bliver omsat til faktisk, praktisk virkelighed. Derfor er der grundlag for at se endog ganske kritisk på to Venstre-politikere, Bo Libergren og Herdis Hanghøi, og deres optræden i en konkret sag fra Faaborg-Midtfyn Kommune. Sagen, som er blevet beskrevet i avisen flere gange, senest i mandagsavisen, handler om en ung kvinde, der lider af muskelsvind. Kvinden havde allerede for et halvt år siden et hjælpemiddel, et såkaldt vippeleje, der var så nedslidt, at det kun var delvist funktionsdygtigt, hvilket i længden kan blive invaliderende for kvinden. Imidlertid var kommunen og regionen endt i en strid om, hvem der skulle betale de cirka 30.000 kroner, som et nyt vippeleje koster - selvom loven fastslår, at kvinden burde have haft sit hjælpemiddel uden yderligere diskussion. Det var en pinlig sag for både Faaborg-Midtfyn Kommune og for Region Syddanmark, og derfor lovede både Bo Libergren og Herdis Hanghøi, at de ville sørge for, at den 21-årige Mai-Britt Knudsen fik et nyt vippeleje, så hun også fremover kan træne sine muskler og dermed stå på sine egne ben. Det er imidlertid ikke sket. Og derfor fremstår begge Venstre-folks løfter som utroværdige. Det var godt, at de to Venstre-folk i sin tid var så hurtige til at kræve handling, for det viser, at de to engagerer sig oprigtigt i borgernes problemer. Det er til gengæld virkelig skidt, at Mai-Britt Knudsen ikke har fået sit hjælpemiddel nu, hvor der er gået et halvt år. I Danmark har vi gennemgående dygtige og sanddru politikere, som er langt mere ordholdende, end man kan få indtryk af, når man følger den offentlige debat, ikke mindst debatten på de sociale medier. Derfor vil det være klogt, at Libergren og Hanghøi får løst sagen. Altså: Løst den rigtigt. Og ikke blot løst den ved at afgive endnu et løfte. Alt andet vil være utroværdigt.

Annonce