Annonce
Albaniserien

Svendborg fB sikrer sig tre point med sejr over bundholdet Flemløse/Hårby

Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg
Søndag kastede Svendborg fBs kamp mod Flemløse/Hårby tre point af sig.

Fynsserien, mænd, Svendborg fB-Flemløse/Hårby 2-0 (1-0).

Tre point blev det til for Svendborg fB på hjemmebane i søndagens 2-0-kamp mod Flemløse/Hårby. Sejren var den fjerde i træk og den fjerde i sæsonen for Svendborg fB i Fynsserien, mænd.

Svendborg fBs mål blev scoret af Frederik Nellemann (20) og Nicolaj Knudsen (65).

Efter hjemmekampen ligger Svendborg fB nummer tre med 13 point og en samlet målscore på 18-7 efter seks spillede kampe ud af 28. Flemløse/Hårby ligger sidst med fem point og en samlet målscore på 11-27.

Svendborg fBs træner har følgende kommentar: - Vi vinder efter en yderst disciplineret indsats. Flemløse/Haarby var svære at åbne, men vi fik langsomt bygget vores spil op, og jeg var egentlig ikke nervøs. Jeg glæder mig over de tre point, men også over, at de unge spillere udvikler sig mere end tilfredsstillende, sagde SfB's træner Søren Dag.

Fra Flemløse/Hårbys træner lyder det: - Det er korrekt, at vi spillede defensivt og håbede på et par omstillinger. De kom, men vi kunne ikke omsætte dem i mål. Men ros til holdet for en fin indstilling, lød det fra Flemløse/Haarby.

Svendborg fBs næste kamp spilles lørdag den 21. september kl. 15:00 på udebane mod Allesø GF, der ligger nummer 14 i rækken med fem point. Flemløse/Hårby skal på banen søndag den 22. september kl. 11:00. Det sker på hjemmebane mod Krarup/Espe, der ligger nummer 13 i rækken med seks point.

Denne artikel er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af data fra Fyens Stiftstidendes sportsredaktion og DBU.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Regler må stoppe elløbehjul-rod

’Elløbehjul roder i bybilledet’. ’Elløbehjul kører for hurtigt der, hvor der er mange mennesker’. Sådan lød det i min radio i anledning af, at transportminister Benny Engelbrecht mandag holdt møde med de kommuner – deriblandt Odense - hvor det i dag er lovligt at køre på elløbehjul, og hvor elløbehjulene i dag fylder alt for meget i bybilledet på den kedelige måde. Både når de er i brug, og når de ikke er. Men radioværten kunne næsten ikke sige det mere forkert. Hvis et elløbehjul – som oftest ligger og – flyder et sted på gaden, så er det, fordi den person, der senest har brugt det, bare har smidt det. Uden så mange andre hensyn end at det lige passede mig bedst der. Og hvis der er for meget fart på elløbehjulet, så skyldes det udelukkende den, der styrer tempoet. For selvom elløbehjul er smarte, sjove og et godt alternativ til flere biler på vejene, så kan de hverken flytte sig fra et sted fra et andet eller sætte farten uden hjælp fra et menneske. Ansvaret for det rod, som er opstået i kølvandet på lovliggørelsen af elløbehjulene, ligger kun ét sted: Hos dem, der bruger dem. Det er derfor, der er opstået et behov for regler. Fordi tankeløsheden og fraværet af hensyntagen lever for godt hos nogle af dem, der bruger elløbehjulene. Vi skal alle sammen være her og kunne færdes sikkert i trafikken. Så det er mit ansvar, at jeg kigger mig for, inden jeg går over en vej – at jeg ikke bare træder ud i forventning om, at de hjulede trafikanter standser. Det er mit ansvar, at jeg sætter min cykel i et stativ eller i det mindste parkerer den, så den fylder mindst muligt på et fortov, fordi jeg lige skal hente et par bukser, en fløderand eller fire tallerkener. Og det er mit ansvar, at jeg ikke parkerer min bil foran en ud- eller indkørsel, så jeg spærrer vejen for andre. Men nogle brugerne af elløbehjul er ikke det ansvar voksent eller bevidst, og så må der regler til. Og sanktioner til dem, der ikke kan finde ud af at følge dem. Selvom det ville været meget nemmere, hvis vi bare ryddede op efter os selv og tog hensyn til andre.

Fyn For abonnenter

26,5 milliarder fordelt til sundhed, forurening og trafik: Sådan påvirker regionens budget dig

Fyn

Borgmester om Middelfarts jobvækst: - Først og fremmest er det et udtryk for, at mange af kommunens virksomheder klarer sig godt

Annonce