Annonce
Kultur

Svendborg får ny restaurant i Brogade nummer 13

Nellie Tversted driver Vintapperiet i Salig Simons Gård, men udvider nu med Madtapperiet i Brogade nummer 13 - en klassisk adresse i sydfynsk gastronomi. Arkvifoto: Jørgen Outzen

Nelli Tversted åbner Madtapperiet med tavlemenu og a la carte.

Svendborg får en ny restaurant i de klassiske lokaler i Brogade, hvor Hos Svend og Anders Granhøjs No. 13 tidligere har haft til huse.

Det er Nelli Tversted - indehaver af Vintapperiet i Salig Simons Gård - som fra 1. november også byder indenfor på Madtapperiet i Brogade 13.

På vinbaren bevarer restauratøren sin frokost og det gode glas, mens den ny madsøster dyrker aftenkortet og det større måltid og naturligvis med vin.

Efterspørgslen på god mad og en større menu har været stor i Salig Simons Gård, og derfor åbner Nelli Tversted nu på den klassiske Svendborg-adresse.

- Det var slet ingen tvivl om navnet. Stedet skal hedde Madtapperiet, fordi det hænger sammen med Vintapperiet, og fordi god mad og vin er uadskillelige, siger Nelli Tversted.

Tilnavnet "tapperiet" fortæller ifølge Nelli Tversted noget om, hvordan man i vinbranchen gør sig umage og glæder sig over, at folk nyder det, de har lavet.

Både Vintapperiet og Madtapperiet er ifølge indehaveren skabt for livsnydere, der vil dyrke lysten til at nyde bordets oplevelser.

- Begge steder er oaser, hvor man kan dyrke sig selv, hinanden, og ens glæde ved de våde varer og alt, der er godt og lækkert at spise - meget gerne med et fransk islæt, siger Nelli Tversted.

Aftenmenuen på Madtapperiet vil bestå af en daglig tavlemenu og et a la carte-kort. Her serveres maden fra klokken 18. Vintapperiets frokosttavlemenu vil bestå, men fra klokken 16 vil der her kunne nydes lettere tapas- og charcuteri-serveringer til vinene.

Begge steder vil oplevelsen ifølge Nelli Tversted blive gennemsyret af den klassiske franske gastronom og forfatter Brillant Savarins ord: "Et måltid uden vin er som en dag uden sol".

Nelli Tversted har droppet den sædvanlige åbningsreception til fordel for et tilbud om i åbningsugen kun at betale for, hvad man drikker.

- I stedet for at lave åbningsreception eller bruge alle pengene på dyre annoncer, vil vi hellere lade så mange som muligt få vores fordele i munden, forklarer Nelli Tversted.

Madtapperiet åbner 1. november og får en tavlemenu plus a la carte.

Nelli Tversted har droppet den sædvanlige åbningsreception til fordel for et tilbud om i åbningsugen kun at betale for, hvad man drikker.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Campingpladsejer har udsigt til ”århundredets” sæson: - Vi kunne have lejet 100 hytter ud - det er fuldstændig vildt

Danmark

Onsdagens coronatal: 223 testet positiv det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Nu får bilisterne en ny smutvej gennem Odense: S og DF skød forslag om bilfri plads ned

Odense For abonnenter

Trafikforsker angriber rapport om letbanen: - Aarhus er for lille til en letbane, og Odense er endnu mere for lille

Speedway

Endelig publikum til speedway i Fjelsted igen: Men festen blev spoleret af store tekniske problemer og et sløjt fynsk hjemmehold

Odense

Se video: Sankthans og D-A-D rykkede ind på havnen

Danmark

Onsdagens coronatal: 223 testet positiv det seneste døgn

Odense

Søren gav penge til de små i lokalsamfundet: - Tusind tak - det betyder virkelig noget

Erhverv

Stort byggefirma sender 65 ansatte hjem efter smitteudbrud: - Det er ikke ovre endnu

EM LIV

Malte fra Nørrebro blev hele Danmarks student, da han kastede sin hue på banen og fik Delaneys trøje efter dansk-russisk EM-skæbnekamp

Odense For abonnenter

Kommentar: S og DFs nej til at lukke for smutvej i Odense er helt sort i en tid, hvor politikerne skal tænke grønt

Middelfart For abonnenter

Kæmpe interesse for luksusbiler: Middelfart-milliardærs leasingfirma vokser med rekordfart

Nyborg For abonnenter

Jubel i Frørup: Byråd vil holde hånden under de små skoler

Annonce